Bezoek aan Frankrijk t.b.v. chemische controle van champignonconserven op toevoegingen, 5 t/m 8 juli 1987 / H.L. Elenbaas ; medewerking: D.P. Venema ; verantwoordelijk: H. HerstelBezoek aan Frankrijk t.b.v. chemische controle van champignonconserven op toevoegingen, 5 t/m 8 juli 1987 / H.L. Elenbaas ; medewerking: D.P. Venema ; verantwoordelijk: H. Herstel
author
Quantitative methods for differentiation of vegetable and animal proteins in foods III / prep. by H.L. Elenbaas, F.W. Janssen, W. Haasnoot ; projektleider: H.L. ElenbaasHet toetsen van een enzymatische methode voor het bepalen van β-hydroxyboterzuur in eieren / [samensteller: W. Haasnoot ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: W. Haasnoot]Orienterend onderzoek naar de mate waarin leeftijd, vet-, en zoutgehalte van Goudse en Edammer blokkazen afkomstig van verschillende leveranciers voldoen aan de door de afnemende instellingen gestelde eisen / D.P. Venema ; verantwoordelijk: H. Elenbaas/H. Herstel ; projectleider: H. HerstelOntwikkeling van een methode voor het aantonen van het L-isomeer van aminozuren m.b.v. reversed-phase chromatografie / P. Stouten ; verantwoordelijk: H. ElenbaasEvaluatie van vijf kwartalen onderzoek van kroketten, bitterballen en frikandellen / [projektleider: G. Cazemier ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas]Orienterend onderzoek naar de kwaliteit van enkele rookworsten / [samenstellers: G. Cazemier, A. van Polanen, A. Hoff ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Quantitative methods for differentiation of vegetable and animal proteins in foods / [samensteller/verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Vergelijkend warenonderzoek van vleessalades / [samensteller: G. Cazemier ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Gemeenschappelijk onderzoek naar de bepaling van het chloridegehalte in vleeswaren / [samensteller/verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: N. Broex]Chemisch onderzoek van entrecôte en rosbief / [samensteller: H.L. Elenbaas, G. Cazemier ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Spectrum en stabiliteit van fosfomolybdeenblauw bij reductie met ascorbinezuur / [samenstellers: P. Stouten, H.L. Elenbaas ; verantwoordelijk/projectleider: H.L. Elenbaas]Oriënterend onderzoek vleesidentificering op basis van aminozuurpatroon / [samensteller: J.M.P. van Trijp ; medewerkers: A. van Polanen ; verantwoordelijk ; H. Elenbaas ; projectleider: G. Cazemier]Histologisch onderzoek naar de aanwezigheid van sojaprodukten zoals getextureerde soja (TVP), sojaconcentraat, sojaisolaat en andere plantaardige en dierlijke bestanddelen in boterhamworst / [samenstellers: J.S. Ossenkoppele, J.J.M. Vliege ; verantwoordelijk: W.J.H.J. de Jong ; projektleider: H. Elenbaas]Microbiologisch onderzoek van vleessalades / [samensteller: H. van Velzen ; verantwoordelijk: N. Broex ; projektleider: H.L. Elenbaas]Chemisch en sensorisch onderzoek van enkele ambachtelijk en industrieel bereide boterhamworsten / [samenstellers: G. Cazemier, P. Hooierink-Berends, P. Stouten ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Toetsing van een spaanse analysemethode voor bloedmeel in gedenatureerd melkpoeder / [samensteller: G. Cazemier ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas]Stubbs en More factor voor kip en kipdelen / [samensteller: J.M.P. van Trijp ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Overzicht van de onderzoekresultaten van kroketten, bitterballen en frikandellen in 1982 / [samenstellers: G. Cazemier ... et al. ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: G. Cazemier]Chemisch, microbiologisch en vaktechnisch onderzoek van ribkarbonades / [samensteller: G. Cazemier en N. Broex ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Vergelijkend warenonderzoek rookworsten / [samensteller: G. Cazemier en W. de Jong ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Fast Protein Liquid Chromatography (FPLC) / [samensteller: W. Haasnoot ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleiders: G. Cazemier en H.L. Elenbaas]Quantitative methods for differentiation of vegetable and animal proteins in foods II / [samenstellers: W.J. Olsman, H.L. Elenbaas en W. de Groot ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Het β- hydroxyboterzuurgehalte in eieren en eiprodukten / [samensteller: W. Haasnoot ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Chemisch en vaktechnisch onderzoek van vijf merken varkens- en kipsaté / [samenstellers: H.L. Elenbaas, R.L. de Fielliettaz Goethart, T. Daal; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Overzicht methoden voor het identificeren van bebroede eieren als zodanig en in eiprodukten / [samensteller: H. Gootink (stagiaire) ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Vergelijkend onderzoek van zeven merken verse slachtkuikens / [samenstellers: G. Cazemier, P. Stouten, P. Berends ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: H. Herstel]Oriënterend onderzoek naar de samenstelling van verpakte saté / [samensteller: P. Stouten ; verantwoordelijk/projektleider: H.L. Elenbaas]Het toetsen van een enzymatische methode voor het bepalen van β-hydroxyboterzuur in eieren / [samensteller: W. Haasnoot ; verantwoordelijk: H.L. Elenbaas ; projektleider: W. Haasnoot]Quantitative methods for differentiation of vegetable and animal proteins in foods III / prep. by H.L. Elenbaas, F.W. Janssen, W. Haasnoot ; projektleider: H.L. ElenbaasOntwikkeling van een methode voor het aantonen van het L-isomeer van aminozuren m.b.v. reversed-phase chromatografie / P. Stouten ; verantwoordelijk: H. ElenbaasOrienterend onderzoek naar de mate waarin leeftijd, vet-, en zoutgehalte van Goudse en Edammer blokkazen afkomstig van verschillende leveranciers voldoen aan de door de afnemende instellingen gestelde eisen / D.P. Venema ; verantwoordelijk: H. Elenbaas/H. Herstel ; projectleider: H. Herstel