Overzicht van methoden voor bepaling van formaldehyde in lucht / [door] A. C. GermsThe formation of free fatty acid in whole egg powder during storage / A.C. GermsDe winning van waardevol eiwit en lipide uit eigeel door middel van partiele proteolyse van het eiwit en (partiele) extraktie van het lipide / [door] A.C. GermsDe oorzaak van het teruglopen van het lecithine-P205 gehalte in eibevattende deegwaren / door A.C. GermsHet totaal sterol (cholesterol) gehalte van diverse gewichtsklassen eieren / door A.C. GermsDe vorming van vrij-vetzuur in heeleipoeder tijdens bewaren / [door] A.C. GermsChemische samenstelling van slachtafvallen van slachtkuikens / door A.C. GermsVerslag van een door de Ned. Ver. voor Voedingsleer en Levensmiddelentechnologie georganiseerde studiereis naar Denemarken (28 mei-4 juni 1972) / door A.C. GermsFysische en chemische veranderingen bij de bewerking van vloeibare eiprodukten en de gevolgen voor de funktionele eigenschappen / [door] A.C. Germs $ Methodieken voor eiwitonderzoek en resultaten verkregen bij de bestudering van ei(componenten) / [door] F.J.G. SchreursThe Gerber method : its suitability for determining the fat content of egg products / [by] A.C. GermsHydrogen sulphide production in eggs and egg products as a result of heating / [by] A.C. GermsEntmischung von Eierlikoer infolge Lecithinzersetzung = (Separation in egg nog as a result of the conversion of lecithin) / von A.C. GermsRapport bewerking waarnemingsuitkomsten : [onderzoek verschillende vetgehalten bij verschillende extractie-methoden] / onderzoeker: A.C. Germs ; assistent: B. LeerkesDe invloed van de microbiologische afbraak van lecithine op de weiafscheiding van advocaat / door A.C. GermsOnderzoek met de chromotroopzuurmethode naar het voorkomen van formaldehyde in broedeieren / [door] A.C. GermsDe bepaling van het eigeelgehalte in voedingsmiddelen : lezing gehouden op de kontaktdag voor de eibewerkende industrie dinsdag 19 november 1974 / door A.C. GermsThe total sterol (cholesterol) content of various weight-categories of eggs / [by] A.C. GermsDe bepaling van het calciumgehalte van pluimveemeat : een vergelijking van de resultaten verkregen met twee oxidimetrische- en een atomaire absorbtie [sic] spectrofotometrische methode / door A.C. Germs en H. SteunenbergChemische veranderingen, die kunnen optreden bij bestraling van eiwit : literatuuroverzicht / A.C. GermsEstimating calcium in mechanically deboned poultry meat by oxidimetry and atomic absorption spectrophotometry / A.C. Germs and H. SteunenbergDe bepaling van het lipoid-P2O5(eigeel) gehalte in slasaus en mayonaise : een nieuwe isolatiemethode voor het fosfolipoid / A.C. GermsDe bepaling van het eigeelgehalte in enkele voedingsmiddelen = Determination of egg yolk content in some foods / A. C. GermsDie Anwendbarkeit chemischer Methoden zur Bestimmung des Gehaltes an Fremdwasser in Schlachthähnchen = The use of chemical methods of determining extraneous water content in chickens / A. C. Germs und H. Steunenberg