Moleculair koken : de technieken verklaard, de allernieuwste recepten / Anne Cazor & Christine Liénard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]De kunst van het moleculair koken / Anne Cazor & Christine Liénard ; stilering Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]De topchefs van de moleculaire keuken : de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken / Anne Cazor ; fotogr. Julien Attard, Jan Bartelsman ; introd. en voorw. Jonnie Boer van de Librije ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]Espumas : romige en luchtige sausjes / Anne Cazor & Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]Toprecepten voor de sifon : espumas, mousses & schuim / Anne Cazor & Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]
author
Kookschool patisserie : en je zoete dromen worden werkelijkheid / Mélanie Dupuis (patisserie en pedagogiek) ; fotografie: Pierre Javelle ; illustraties: Yannis Varoutsikos ; wetenschappelijke bijdragen: Anne Cazor ; styling: Orathay Souksisavanh ; vertaling [uit het Frans]: Aniek NjiokiktjienKookschool klassiek : het grote handboek voor iedere chef / Marianne Magnier-Moreno ; fotografie Pierre Javelle ; illustraties Yannis Varoutsikos ; wetenschappelijke bijdragen Anne Cazor ; vertaling [uit het Frans]: Linda Beukers ; redactie: VitataalKookschool brood en banket : brood, brioche en andere goudbruine heerlijkheden / Rodolphe Landemaine ; fotografie: Joerg Lehmann ; illustraties Yannis Varoutsikos ; wetenschappelijke bijdragen: Anne Cazor ; vertaling: Karina van Santen