Pan voor chapati's

Pan die wordt gebruikt voor het bakken van platte, pannekoekachtige broden (chapati's).<BR> Beschrijving (SO): Voor de bereiding van chapati's , een tarwebrood met een pannekoekachtige dikte, wordt gebruik gemaakt van platte pannen, met een lichtgebogen bodem. In het voedingspatroon van de Balti's komt de chapati steeds vaker in de plaats van het traditionele meelgerecht "zan". Dit brood behoort derhalve steeds vaker tot het dagelijks voedsel van de Balti's. De chapati wordt gebakken boven een open haardvuur of boven een kerosinebrander.<BR> <BR> <BR>

Pan voor chapati's

Pan die wordt gebruikt voor het bakken van platte, pannekoekachtige broden (chapati's).<BR> Beschrijving (SO): Voor de bereiding van chapati's , een tarwebrood met een pannekoekachtige dikte, wordt gebruik gemaakt van platte pannen, met een lichtgebogen bodem. In het voedingspatroon van de Balti's komt de chapati steeds vaker in de plaats van het traditionele meelgerecht "zan". Dit brood behoort derhalve steeds vaker tot het dagelijks voedsel van de Balti's. De chapati wordt gebakken boven een open haardvuur of boven een kerosinebrander.<BR> <BR> <BR>