NMVW
/
collectie
/
Login
Register
Netwerk Digitaal Erfgoed
Collectie
Browser
Table
SPARQL
Graphs
4
4
Services
2
2
Assets
0
0
Insights
Schema
BETA
Class frequency
Class hierarchy
voedselbereiding
voedselbereiding
Concept
https://hdl.handle.net/20.500.11840/termmaster2840
1000386
1000387
1000727
1001006
1019292
1019293
1019294
1019298
1019559
1019560
1019561
1019563
1019584
1020147
102307
1046189
105861
106501
108434
1088980
1088999
1089365
1089659
1090379
1090452
1091077
1091128
1091514
1092424
1092557
1093489
109420
109422
109423
1095208
1095209
1095803
1095849
1095868
1095869
isRelatedTo
Show more
inmaken, zouten, drogen, roken, wecken
verhitting
kookgerei
losmaken
schoonmaken
verdelen
slaan, roeren, karnen, opkloppen
mengen
bezinken, overgieten, afromen, gieten
micro-organismen, fermenteren, gisten, schimmelen
broader
voeding, drank, genotmiddelen
narrower
voedselbereiding
Concept
https://hdl.handle.net/20.500.11840/termmaster2840
type
Concept
altLabel
0501
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
preparing food
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
broader
voeding, drank, genotmiddelen
inScheme
Functionele categorie
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
narrower
inmaken, zouten, drogen, roken, wecken
verhitting
kookgerei
losmaken
schoonmaken
verdelen
slaan, roeren, karnen, opkloppen
mengen
bezinken, overgieten, afromen, gieten
micro-organismen, fermenteren, gisten, schimmelen
notation
OVM.AAC.AAE.AAA
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
note
zie "papieren" versie
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
prefLabel
voedselbereiding
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string