Cross-contamination during the scalding and plucking of broilers / R. W. A. W. Mulder, L. W. J. Dorresteijn and J. van der BroekHygiene beim Brühen von Schlachtgeflüüeügel = Hygiene during the scalding process of broilers / R. W. A. W. Mulder und L. W. J. DorresteijnKruisbesmetting tijdens het broeien en plukken van slachtkuikens = Cross-infection during scalding and plucking of broiler chickens / R. W. A. W. Mulder, L. W. J. Dorresteijn en J. van der BroekExperiments with continuous immersion chilling according to the code of practice / R. W. A. W. Mulder, L. W. J. Dorresteijn, G. J. P. Hofmans [a.o.]De ontsuikering van eiprodukten langs microbiële weg = Removal of glucose from egg products by micro-organisms / R. W. A. W. Mulder en L. W. J. DorrestijnMicrobiological quality of mechanically deboned poultry meat. / R. W. A. W. Mulder and L. W. J. Dorresteijn