Moleculair koken : de technieken verklaard, de allernieuwste recepten / Anne Cazor & Christine Liénard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]De kunst van het moleculair koken / Anne Cazor & Christine Liénard ; stilering Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]De topchefs van de moleculaire keuken : de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken / Anne Cazor ; fotogr. Julien Attard, Jan Bartelsman ; introd. en voorw. Jonnie Boer van de Librije ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]Espumas : romige en luchtige sausjes / Anne Cazor & Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]Toprecepten voor de sifon : espumas, mousses & schuim / Anne Cazor & Marion Guillemard ; fotogr. Julien Attard ; [vert. uit het Frans: Kim Maclean]