Restaurant De Kas / [red.: Harold Hamersma ... et al. ; receptuur: Ronald Kunis ... et al. ; fotogr.: Ronald Hoeben ; essay: Diny Schouten ; eindred.: Jacomijn de Raad]Restaurant De Kas Amsterdam : van het land op het bord / tekst Jos Timmer, Wim de Beer, Anna Lambert ; receptuur: Jos Timmer ; culinaire eindredactie: Lars Hamer ; eindredactie: Kirsten Verhagen ; fotografie en film: Rinze Vegelien, Arjen Poort, David Esser, Today's Brew|Creative Content Agency, Remko Kraaijeveld, Rob van DamRestaurant De Kas : plant to plate / text Jos Timmer, Wim de Beer en Anna Lambert ; recipes: Jos Timmer ; culinary consultant: Lars Hamer ; editor: Kirsten Verhagen, Trijnie Duut ; photography: Rinze Vegelien, Arjen Poort, David Esser, Today's Brew, Remko Kraaijeveld (page. 182), Rob van Dam (page. 232) ; foodstyling: Jos Timmer ; recipe translation: Danny GuinanRestaurant De Kas : van het land op het bord / tekst Jos Timmer, Wim de Beer en Anna Lambert ; receptuur: Jos Timmer ; culinaire eindredactie: Lars Hamer ; eindredactie: Kirsten Verhagen ; fotografie en film: Rinze Vegelie, Arjen Poort, David Esser, Today's Brew | Creative Content Agency, Remko Kraaijeveld (blz. 182), Rob van Dam (blz. 232) ; foodstyling: Jos TimmerRestaurant De Kas Amsterdam : plant to plate / text: Jos Timmer, Wim de Beer, Anna Lambert ; recipes: Jos Timmer ; editor: Kirsten Verhagen ; photography: Rinze Vegelien, Arjen Poort, David Esser, Today’s Brew, Remko Kraaijeveld (page 182), Rob van Dam (page 232) ; recipe translation [from the Dutch]: Danny Guinan ; editor: Trijnie Duut