Het koelen van pluimvee / G.J.P. HofmansVacuum-cooling of broiler carcasses / G.J.P. Hofmans en C.H. VeerkampDe invloed van enkele proces- en produktvariabelen op de afkoeling van panklare kuikens bij het koelen met lucht / door G.J.P. HofmansWijzigingsvoordstel EEG-verordening no. 2967/76 / door G.J.P. Hofmans, C.H. Veerkamp [en] N.M. BolderEen kalorimetrische meetmethode voor het bepalen van de relatieve energieafvoer van kuikens / door G.J.P. Hofmans en C.H. VeerkampVergelijking hoeveelheden vreemd water berekend volgens formules uit IPS-rapport 7577 en berekend volgens formules uit EEG-verordening nr. 2967/76 / door G.J.P. Hofmans [en] N.M. BolderHet vacuumkoelen van geeviscereerde kuikens / opgest. door G.J.P. Hofmans en C. PieterseHet laden en transport van bevroren pluimveeprodukten : lezing gehouden op de kontaktdag voor de pluimvee bewerkende industrie woensdag 20 november 1974 / door G.J.P. HofmansHet laden en transport van bevroren pluimveeprodukten = Transfer and transport of frozen poultry products / G. J. P. Hofmans
author
Factors influencing cooling of poultry carcasses / C.H. Veerkamp and G.J.P. HofmansHet kontinu dompelkoelen van slachtkuikens / door L.W.J. Dorresteijn, G.J.P. Hofmans, R.W.A.W. Mulder [et al.]Mogelijkheden en grenzen van transportkoeling / opgest. door C.H. Veerkamp, G.J.P. Hofmans [en] C. PieterseNew development in poultry processing : simultaneous scalding and plucking / [by] C.H. Veerkamp and G.J.P. HofmansOnderzoek gericht op de methoden voor het bepalen van water in diepgevroren slachtkuikens : dl. 1: Bepaling van de hoeveelheid fysiologisch water in Nederlandse slachtkuikens (n=96), dl. 2: Bepaling van de hoeveelheid fysiologisch water in Nederlandse slachtkuikens (n=128) / door N.M. Bolder, A.R. Gerrits, G.J.P. Hofmans [et al.]Meting in de praktijk van de hoeveelheid water die kuikens absorberen tijdens het koelen, met behulp van vier methoden / door N.M. Bolder, A.R. Gerrits, G.J.P. Hofmans [et al.]Vergelijking van de hoeveelheden fysiologisch water berekend met de regressievergelijkingen van de Deense methode (A) en die van de Duitse methode (B) / door N.M. Bolder, A.R. Gerrits, G.J.P. Hofmans [et al.]Kühlung von 'sub-scald' Schlachtflüegel = Chilling of 'sub-scald' poultry / C.H. Veerkamp und G.J.P. HofmansExperiments with continuous immersion chilling according to the code of practice / R. W. A. W. Mulder, L. W. J. Dorresteijn, G. J. P. Hofmans [a.o.]