Patisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeePatisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeePatisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeeDesserts : een passie voor het leven / Michel Roux ; red. Kate Whiteman ; fotogr. Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels: Jacques Meerman]Sauzen : zoet en hartig, klassiek en nieuw / Michel Roux ; red. door Kate Whiteman ; foto's van Martin Brigdale ; [hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels: Kim Maclean]Desserts : een passie voor het leven / Michel Roux ; red. Kate Whiteman ; fotogr. Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels: Jacques Meerman]Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren / Michel Roux ; [fotogr.: Martin Brigdale ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. en bew. uit het Engels: Kim Maclean]Sauzen voor salades en koude schotels / Michel Roux ; [fotogr.: Martin Brigdale ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. en bew. uit het Engels: Kim Maclean]Sauzen voor vlees, gevogelte en wild / Michel Roux ; [fotogr.: Martin Brigdale ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. en bew. uit het Engels: Kim Maclean]Sauzen voor desserts en roomijs / Michel Roux ; [fotogr.: Martin Brigdale ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. en bew. uit het Engels: Kim Maclean]Only the best : topgerechten voor thuis / Michel Roux ; [vert. uit het Engels: Henk Noy ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts ; fotogr. Martin Brigdale]Michel Roux over desserts / [foto's gerechten Simon Wheeler ; hoofdred.: Susan Haynes ; red.: Matt Lowing ; vert. uit het Engels: Kim Maclean]Patisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeeHet ei / Michel Roux ; fotogr. van Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels en bew.: Hennie Franssen-Seebregts ; eindred.: efef.com]Taarten, soezen, pasteien : zoete en hartige baksels van een topkok / Michel Roux ; foto's: Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels en bew.: Jacques Meerman ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Sauzen : hartig & zoet / Michel Roux ; fotogr. van Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels en bew.: Hennie Franssen-Seebregts ; eindred.: efef.com]Sauzen : hartig & zoet / Michel Roux ; fotogr. van Martin Brigdale ; [vert. uit het Engels en bew.: Hennie Franssen-Seebregts ; eindred.: efef.com]Michel Roux : recepten van de meesterchef / fotogr. Martin Brigdale ; [eindred. Janet Illsley ; tekstbew. Sally Somers ... et al. ; red. Kathy Steer ; vert. uit het Engels Hennie Franssen-Seebregts ... et al. ; eindred.: efef.com]