De bril : zijn geschiedenis en functie / Sylvie Girard ; [vert. uit het Frans door Dorus Kop Jansen ; red.: René van de Weijer ... et al.]Elzas / tekst Sylvie Girard ; fotogr. Christophe en Emmanuel Valentin ; [hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Frans door: Walter Smet]Provence / tekst Sylvie Girard ; fotogr. Christophe en Emmanuel Valentin ; [hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Frans door: Walter Smet]Bourgogne / tekst Sylvie Girard ; fotogr. Christophe en Emmanuel Valentin ; [hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Frans door: Walter Smet]Zeven zeeën : 126 recepten van over de wereld / tekst Sylvie Girard-Lagorce ; fotogr. Sophie Tramier ; styling Nathalie Nannini ; receptuur Arlette Sirot ; [vert. uit het Frans: Henja Schneider ; red. Asterisk*]Amuses op een lepel / Sylvie Girard-Lagorce ; foto's: Jean Bono ; foodstyling: Emmanuel Renault ; [vert. uit het Frans: Hilde Nagel-Peters]Espumas & mousses / Sylvie Girard-Lagorce ; foto's: Jean Bono ; foodstyling: Manuelle Chantepie ; [vert. uit het Frans: Hilde Nagel-Peters]Supersnelle verrines / Sylvie Girard-Lagorce ; foto's: Eric Fénot ; foodstyling: Delphine Brunet ; [vert. uit het Frans: Hilde Nagel-Peters]
author
Genieten van koffie / Caroline Darbonne, Sylvie Girard ; [vert. uit het Frans: Mariëlle Vleeshouwers]De complete kookkunst : 1000 recepten en kooktechnieken / onder leiding van Sylvie Girard ; teksten: Stéphane Lagorce ; foto's: Michel Barberousse ; [hoofdred.: Sylvie Girard ... et al. ; red.: Sophie Bouet ... et al. ; vert. uit het Frans: Marijke Koekoek ... et al. ; coördinatie: Stijn Laagland]The complete art of cooking : 1,000 techniques and recipes / [chief ed.] Sylvie Girard ; text: Stéphane Lagorce ; photogr.: Michel Barberousse ; [eds.: Sophie Bouet ... et al. ; transl. from the French: Judith Phillips ... et al.]