r5468019

Een voor een druppelen de cursisten binnen. Een aantal van hen heeft een fles rode wijn onder de arm die door cursusleider Rikus Bijvoet snel in een stuk papier wordt gerold dat het etiket onzichtbaar maakt. De glazen staan al klaar want vanavond is er weer een wijn proeftest. De opdracht luidt deze keer het samenstellen van een top drie van de beste van de meegebrachte Beaujolais wijnen. Het is duidelijk dat de Wijhcursus in wijkcentrum 't Noot vooral op de praktijk is gericht. „Theorie is tenslotte vaak saai", is Bijvoet van mening Foto: Cursusleider Rikus Bijvoet schenkt nog eens bij tijdens de wijncursus in 'tNoot.

r5468019

Een voor een druppelen de cursisten binnen. Een aantal van hen heeft een fles rode wijn onder de arm die door cursusleider Rikus Bijvoet snel in een stuk papier wordt gerold dat het etiket onzichtbaar maakt. De glazen staan al klaar want vanavond is er weer een wijn proeftest. De opdracht luidt deze keer het samenstellen van een top drie van de beste van de meegebrachte Beaujolais wijnen. Het is duidelijk dat de Wijhcursus in wijkcentrum 't Noot vooral op de praktijk is gericht. „Theorie is tenslotte vaak saai", is Bijvoet van mening Foto: Cursusleider Rikus Bijvoet schenkt nog eens bij tijdens de wijncursus in 'tNoot.