jboer

jboer
Member since Jul 14th, 2022
Organizations

Voorstellingen

Een overzicht van het aantal gelinkte voorstellingen in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 2 versions

Tijdlijn Algemeen

Een tijdlijn met de personen van de Theaterencyclopedie waarvan er foto's in het Nationaal Archief zitten uit de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 1 version

Samenwerking Herman Heijermans en Esther de Boer-Van Rijk

De voorstellingen van de Theaterencyclopedie waaraan Herman Heijermans en Esther de Boer-van Rijk allebei gelinkt zijn uit de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 4 versions

Drie op de foto galerij

Een galerij met de foto's van de personen die het vaakst met zijn drieën op de foto staan in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 5 versions

Drie op de foto

Een overzicht van de personen die het vaakst met zijn drieën op de foto staan in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 3 versions

Theaters Count

Een overzicht van het aantal gelinkte theaters in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 3 versions

Personen

Een overzicht van het aantal gelinkte personen in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 3 versions

Theaters

Een numeriek overzicht van de gelinkte theaters in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 3 versions

Samen op foto galerij

Een galerij met de foto's van de personen die het vaakst samen op de foto staan in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 6 versions

Functie Persoon Galerij

Een overzicht van de foto's van het Nationaal Archief waar zowel personen als een voorstelling aan gelinkt zijn en de rol die de gelinkte personen bij die voorstelling hadden uit de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 5 versions

Galerij Theaterfoto's

Een galerij met de foto's van het Nationaal Archief gelinkt aan een theater uit de Theaterencyclopedie van de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 5 versions

Galerij Alle Foto's

Een galerij met alle foto's waarbij een link is gevonden het Nationaal Archief en de Theaterencyclopedie met een zoekmogelijkheid. De galerij is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 6 versions

Tijdlijn Populaire Personen

Een tijdlijn van de 10 personen waarvan er over de langste periodes foto's van in de dataset NAenTE zitten. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 2 versions

Overzicht Theaters Nederland

Een kaart met de (gelinkte) theaters uit de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 3 months ago, 7 versions

Netwerk NA en TE

Een overzicht van de gelinkte data tussen het Nationaal Archief en de Theaterencyclopedie. Deze data is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie.

Created 3 months ago, 7 versions

Netwerk Theaterencyclopedie

Een overzicht van de data van de Theaterencyclopedie. Deze data is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie.

Created 3 months ago, 2 versions

Netwerk Nationaal Archief

Een overzicht van de data van het Nationaal Archief. Deze data is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie.

Created 3 months ago, 3 versions

Samen op foto

Een overzicht van de personen die het vaakst samen op de foto staan in de dataset NAenTE. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 4 months ago, 10 versions

Eenlevenlangtheater

Een overzicht van de 30 personen uit de eregalerij van de Theaterencyclopedie en hoeveel foto's het Nationaal Archief van die personen heeft uit de dataset NAenTE zitten. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 4 months ago, 5 versions

Tijdlijn Eenlevenlangtheater

Een tijdlijn met de foto's van het Nationaal Archief van de personen uit de eregalerij van de Theaterencyclopedie. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 4 months ago, 8 versions

Match overzicht

Een overzicht van de gelinkte data tussen het Nationaal Archief en de Theaterencyclopedie. Deze data is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie.

Created 4 months ago, 2 versions

Tijdlijn van acteurs

Created 5 months ago, 17 versions

Acteurs door de jaren heen

Een overzicht van de periodes waarvan er foto's van personen in de dataset NAenTE zitten. Deze dataset is gebruikt in de datastory Nationaal Archief & Theaterencyclopedie .

Created 5 months ago, 6 versions