Servies

Tinnen serviesonderdelen, bestaande uit drie olie- en azijnstellen, twee sauskommen, twee mosterdpotten, een grote kan, zeventien borden met geschulpte rand (diverse afmetingen), zeven ovale schotels met geschulpte rand (divers), achttiend ronde borden, een diepe ronde schotel, een scheerbekken, twee kommen waarvan een met oor en voet, een wijnkoeler, een visschotel, drie grote ronde schotels, vier platte ronde bordenmet een gegraveerd wapenschild, een presenteerblad met knorrenrand en een brandewijnkom met deksel.

Servies

Tinnen serviesonderdelen, bestaande uit drie olie- en azijnstellen, twee sauskommen, twee mosterdpotten, een grote kan, zeventien borden met geschulpte rand (diverse afmetingen), zeven ovale schotels met geschulpte rand (divers), achttiend ronde borden, een diepe ronde schotel, een scheerbekken, twee kommen waarvan een met oor en voet, een wijnkoeler, een visschotel, drie grote ronde schotels, vier platte ronde bordenmet een gegraveerd wapenschild, een presenteerblad met knorrenrand en een brandewijnkom met deksel.