Vergiet
De couscoussière is een tweedelige kookcombinatie voor de preparatie van couscous. Het zogenaamde vergiet wordt in een pan geplaatst. In het vergiet wordt de couscous au bain marie gaargestoomd terwijl het vlees en groentenat zich in de pan eronder bevinden.
isShownAt
Vergiet
De couscoussière is een tweedelige kookcombinatie voor de preparatie van couscous. Het zogenaamde vergiet wordt in een pan geplaatst. In het vergiet wordt de couscous au bain marie gaargestoomd terwijl het vlees en groentenat zich in de pan eronder bevinden.
description
De couscoussière is een tweede ...... ch in de pan eronder bevinden.
identifier
subject
title
Vergiet
@ned
type
couscoussière
created
extent
medium
spatial
isRelatedTo
Materiële cultuurcollectie
isShownAt
https://hdl.handle.net/20.500.11840/791735
isShownBy
http://collectie.wereldculture ...... nr/j6025/6025995.jpg&cache=yes
object
provider
Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen
rights
CC-BY-SA 4.0