Pan
De couscoussière is een tweedelige kookcombinatie voor de preparatie van couscous. In de pan wordt een zogenaamd vergiet geplaatst waarin de couscous au bain marie gaargestoomd word terwijl het vlees en groentenat zich in de pan eronder bevinden.<BR>
isShownAt
Pan
De couscoussière is een tweedelige kookcombinatie voor de preparatie van couscous. In de pan wordt een zogenaamd vergiet geplaatst waarin de couscous au bain marie gaargestoomd word terwijl het vlees en groentenat zich in de pan eronder bevinden.<BR>
description
De couscoussière is een tweede ...... pan eronder bevinden.<BR>
identifier
subject
title
Pan
@ned
type
couscoussière
created
extent
24 x 17 cm
medium
spatial
isRelatedTo
Materiële cultuurcollectie
isShownAt
https://hdl.handle.net/20.500.11840/791734
isShownBy
http://collectie.wereldculture ...... nr/j6025/6025994.jpg&cache=yes
object
provider
Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen
rights
CC-BY-SA 4.0