Sake pitcher
In dit gedeukte kruikje werd sake, rijstwijn, au bain-marie opgewarmd tot de ideale drinktemperatuur: tussen de 42 en 43,5 graden Celsius.
isShownAt
Sake pitcher
In dit gedeukte kruikje werd sake, rijstwijn, au bain-marie opgewarmd tot de ideale drinktemperatuur: tussen de 42 en 43,5 graden Celsius.
description
In dit gedeukte kruikje werd s ...... de 42 en 43,5 graden Celsius.
In this indented pitcher for s ...... : between 42 and 43.5 degrees.
@eng
Sake is made by fermenting ric ...... ingers you have a better hold.
@eng
Sake wordt gemaakt door rijst ...... ikje ook beter vast te houden.
@ned
ongesigneerd
identifier
subject
title
type
Saké-kruik ; tokkuri
created
extent
7,1 x 4,5 x 4,5 cm
medium
spatial
isRelatedTo
Materiële cultuurcollectie
isShownAt
https://hdl.handle.net/20.500.11840/585934
isShownBy
http://collectie.wereldculture ...... Images/RV//1-719.jpg&cache=yes
http://collectie.wereldculture ...... ges/RV//1-719_01.jpg&cache=yes
provider
Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen
rights
CC-BY-SA 4.0