1019553
De stam van de rijpe sagopalm (‘ba’u) wordt overlangs in tweeën gehakt, waarna elke helft wordt bewerkt. Het merg wordt los geklopt (cobolo) met een sagodissel (jojobolo), waarna het gekopte merg wordt gezeefd en verder bewerkt. <BR>
1019553
De stam van de rijpe sagopalm (‘ba’u) wordt overlangs in tweeën gehakt, waarna elke helft wordt bewerkt. Het merg wordt los geklopt (cobolo) met een sagodissel (jojobolo), waarna het gekopte merg wordt gezeefd en verder bewerkt. <BR>
contributor
Credits: © Prof.dr. L.E. (Leontine Elisabeth) Visser
creator
Prof.dr. L.E. (Leontine Elisabeth) Visser
description
De stam van de rijpe sagopalm ...... fd en verder bewerkt. <BR>
identifier
subject
created
spatial
isRelatedTo
isShownAt
https://hdl.handle.net/20.500.11840/1019553
isShownBy
http://collectie.wereldculture ...... /RV//rv-6234-352.jpg&cache=yes
object
provider
Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen
rights
CC-BY-NC-ND 4.0