Fedor
/
Nederlandse-Bibliografie-Totaal-NBT
/
Login
Register
Netwerk Digitaal Erfgoed
Nederlandse Bibliografie Totaal (NBT)
Browser
Triples
Insights
Schema
BETA
Class frequency
Class hierarchy
SPARQL
Graphs
1
Services
2
e1e6b23d55c7f406cdb6702c70741585
e1e6b23d55c7f406cdb6702c70741585
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/e1e6b23d55c7f406cdb6702c70741585
De bepaling van het eigeelgehalte in voedingsmiddelen : lezing gehouden op de kontaktdag voor de eibewerkende industrie dinsdag 19 november 1974 / door A.C. Germs
publication
e1e6b23d55c7f406cdb6702c70741585
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/e1e6b23d55c7f406cdb6702c70741585
location
11d49aebc22f73a430bb94eda514f729
organizer
a51dc3b68a5739e709cf932a11d5d982
startDate
1974
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#gYear