Fedor
/
Nederlandse-Bibliografie-Totaal-NBT
/
Login
Register
Netwerk Digitaal Erfgoed
Nederlandse Bibliografie Totaal (NBT)
Browser
Triples
Insights
Schema
BETA
Class frequency
Class hierarchy
SPARQL
Graphs
1
Services
2
4b152edae5013ad8a9e2888fa2f01808
4b152edae5013ad8a9e2888fa2f01808
Organisation
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/4b152edae5013ad8a9e2888fa2f01808
Zout- en vetgehalte van sauzen, kruiden, vleeswaren en andere produkten / Peter van de Bovenkamp ... [et al.]
author
4b152edae5013ad8a9e2888fa2f01808
Organisation
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/4b152edae5013ad8a9e2888fa2f01808
name
Landbouwuniversiteit Wageningen . Vakgroep Humane Voeding / Wageningen
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
type
Organisation