Bediening : theorieboekGastheer/gastvrouw : werkmap niveau 2 : basisdeelBediening : theorieboekVoorstellen doen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart : werkboek / auteur: Jeroen ter Wal ; eindredactie: Martin SteenhouwerLeidinggeven : werkboek / auteurs: Hilda Huigen, Tanja Röscher ; eindredactie: Martin SteehouwerBediening : theorieboekLeidinggeven : werkboek / auteurs: Hilda Huigen, Tanja Röscher, Wout Verveer ; eindredactie: Martin SteehouwerBeheren van de voorraad : werkboek / auteurs: Barend Bakkenes, Martin SteehouwerBediening : theorieboekBediening niveau 3-4 : werkmap : basisdeelPartie-takenboek kok / auteurs: Simon Kuipers, Rein Mulder ; inhoudelijke redactie: Martin SteehouwerPartie-takenboek zelfstandig werkend kok / auteurs: Simon Kuipers, Rein Mulder ; inhoudelijke redactie: Martin Steehouwer