Vegetarisch handboek : theorie & praktijk / Marieke van Leeuwen ; [ill.: Victor Hoefnagels]Visser's Nederlandsch-Indisch vegetarisch kookboek / J.M.J. Catenius-van der MeijdenDe veganistische keuken : totaal-vegetarische recepten, koken zonder vlees, vis, eieren, melkprodukten, honing / Ben Klok ; [culinaire red.: Marianne Stuit]Honderduit honderd-honderd eten : (alles over vranten) : veganisties-biologiese kooktips / van Michèl ... [et al.]Drie-stuivers-kookboek : beknopte handleiding tot bereiding van eenvoudige vegetarische gerechtenGroot vegetarisch kookboek : 1001 vegetarische recepten : met aanhangsel: de Indische tafel in Holland / door J.M.J. Catenius van der MeijdenKookboek voor moderne voeding zonder vleesch / Nederlandsche bew. door S.M. Tijl van het Wendepunkt-Kochbuch van B. Brupbacher-Bircher ; met een inl. van M. Bircher-BennerHet vegetarisch middagmaal : vleeschlooze menu's met de daarbij behoorende recepten voor elke maand / door Martine Wittop Koning30 vitaminenrijke menu's : met 130 bijbehorende recepten / door H. Noorduyn-JansenDe moderne maaltijd zonder vleesch : kookboek voor maaltijden, die zoowel het oog als de maag voldoen : keur van recepten voor hors-d'oeuvre ... / uit practische ervaring samengesteld door Coby Voorhoeve-VoorhoeveNatuurspijs : eenvoudige menu's voor elk jaargetijde met voorschriften voor de bereiding / door A.S. Hettema-FennemaHet vegetarisme in het licht der ethiek / Felix Ortt $ Het vegetarisme van economisch standpunt bezien / C. Kool $ Stoornissen in de gezondheid die in verband staan met onze voedingsgebruiken / door Christine BaderDe vegetarische keuken : kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond, bevattende 500 receptenKorte raadgevingen over onze voeding : met eenvoudige recepten / [door W. de Jong-Kersbergen ; inl. van M.H. Roodschild]Drie-stuivers kookboek : beknopte handleiding tot bereiding van eenvoudige vegetarische gerechten / uitg. van den Nederl. VegetariërsbondDe moderne maaltijd zonder vleesch : kookboek voor maaltijden, die zoowel het oog als de maag voldoen : keur van recepten voor hors-d'oeuvre ... / uit practische ervaring samengesteld door Coby Voorhoeve-VoorhoeveHet vegetarisch middagmaal : vleeschlooze menu's met de daarbij behoorende recepten voor elke maand / door Martine Wittop KoningHet vegetarisme in het licht der ethiek / Felix Ortt $ Het vegetarisme van economisch standpunt bezien / C. Kool $ Stoornissen in de gezondheid die in verband staan met onze voedingsgebruiken / door Christine BaderVisser's Nederlandsch-Indisch vegetarisch kookboek / J.M.J. Catenius-van der MeijdenGroot vegetarisch kookboek : 1001 vegetarische recepten : met aanhangsel: de Indische tafel in Holland / door J.M.J. Catenius van der MeijdenKookboek voor moderne voeding zonder vleesch / Nederlandsche bew. door S.M. Tijl van het Wendepunkt-Kochbuch van B. Brupbacher-Bircher ; met een inl. van M. Bircher-BennerNatuurspijs : eenvoudige menu's voor elk jaargetijde met voorschriften voor de bereiding / door A.S. Hettema-FennemaKorte raadgevingen over onze voeding : met eenvoudige recepten / [door W. de Jong-Kersbergen ; inl. van M.H. Roodschild]Drie-stuivers kookboek : beknopte handleiding tot bereiding van eenvoudige vegetarische gerechten / uitg. van den Nederl. VegetariërsbondHet vegetarisch alternatief : een gids naar een gezond en humaan dieet / Vic Sussman ; [vert. uit het Amerikaans door Hendrik van den Heuvel]De fijne keuken voor vegetariërs / Judy Ridgway ; Nederlandse vert. en bew. Anneke Donker]Vegetarisch basiskookboek / Irma Dakman, Lidy Nooy-Blokzijl, Marja Kruik ; ill. Flip MulderDe vegetarische keuken / [Fritz Faist ; vert. uit het Duits: Bureau 'Cuisine-Art']