Heerlijke gerechten uit Suriname / [red. Wiebe Andringa ... et al. ; ill. Joop van Meurs ... et al.]De Scandinavische keuken / [Marianne Piepenstock ; vert. uit het Duits door] A.C.C. Toornvliet-LosAzië : een culinaire reis : oorspronkelijke recepten van de culinaire grootmeesters uit Japan, Korea, China, Filippijnen, Thailand, Laos en Cambodja, Vietnam, Singapore en Maleisië, India, Burma, Indonesië en Sri Lanka. / Jacki Passmore ; [eindred.: Elaine Russell ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels en bew.: Kwee Siok Lan]Potdeurmekare : oude Achterhoekse gerechten en eetgewoonten / coördinatie recepten: Rita Keuper ; eetgewoonten: Henk Harmsen ; fotogr.: Harry AlbertsDe vrouw in de keuken : nieuw Nederlandsch kookboek : volledige verzameling van praktisch beproefde recepten voor dagelijksche- en feest-maaltijden, gevolgd door de Indische rijsttafel / naar eigen ondervinding bewerkt door Mevrouw VemeriusMenu's en recepten / Bond van Vereenigingen van Huisvrouwen in N.O. IndiëLekkere hapjes : honderd vijftig beproefde kookrecepten, aan Indische toestanden getoetst - voor voedzame, smakelijke maaltijdenRecepten uit Japan / Netty Jonker ; [foto's Ed Suister]De voeding in Nederlandsch-Indië / door C. L. van der Burg" Kezanse kost" (Cadzandse kost) : gerechten, levensgewoonten, uitdrukkingen en spreektaal in het Land van Cadzand (omstreeks 1900) / bijeenverz. door M.A. AalbregtseHet kook- en huishoudboek / medewerkers: J. Chiron ... [et al.]150 culinaire meesterstukjes / samengest. en bew. [naar het Hongaarsch] door K. Becht-Parassin en A.G. Del Baere-RoversMijn keukengeheimen / H.E. Aletrino-CoronelDe hedendaagsche keuken : handboek voor het koksvak met inbegrip van de ritueele- en vegetarische keuken / door C.H. BoukampCarne Pura-kookboek ... : 187 Carne pura kookrecepten vervaardigd en beproefd onder toezicht der Hannoversche kookschool / vertaald naar den 4en Hoogd. druk door JeannetteGroot keukenboek : keus van voorschriften tot het toebereiden van allerlei spijzen / door Jef van SoenNieuw kookboek voor burger-gezinnenDe jonge kookster / naar het Fransch bew. door Jo van SlotenKook variaties : originele recepten voor iedere maand / [layout en illustraties van E.S. Werleman]Groot keukenboek : keus van voorschriften tot het toebereiden van allerlei spijzen / Jeff van SoenDe voeding in Nederlandsch-Indië / door C. L. van der BurgMenu's en recepten / Bond van Vereenigingen van Huisvrouwen in N.O. IndiëDe voeding in Nederlandsch-Indië / door C. L. van der Burg150 culinaire meesterstukjes / samengest. en bew. [naar het Hongaarsch] door K. Becht-Parassin en A.G. Del Baere-RoversDe hedendaagsche keuken : handboek voor het koksvak met inbegrip van de ritueele- en vegetarische keuken / door C.H. BoukampLekkere hapjes : honderd vijftig beproefde kookrecepten, aan Indische toestanden getoetst - voor voedzame, smakelijke maaltijdenDe Indische rijsttafel : receptenboekje / met voorw. van D.C.M. BauduinHet kook- en huishoudboek / medewerkers: J. Chiron ... [et al.]Kook variaties : originele recepten voor iedere maand / [layout en illustraties van E.S. Werleman]De Franse keuken / Wina Born ; fotografie Henk van der Heijden ; tek. Erik EzendamDe welkokende Vriesche keukenmeid en verstandige huishoudster, 1772 : 250 zinnige en onzinnige recepten uit de oude en nieuwe Friese keuken / voorzien van een stoer voorw. door W.H. Kuipers ; met vele nuttige adviezen aan elkaar gepraat door Jaap Molenaar ; boertig verlucht door Cork ; op hun min of meerdere maakbaarheid bekeken en waar nodig van enig raffinement voorzien door Ria Holleman ; naar eer en geweten verz. en opget. door G.F. KooijmanHet Zweedse smörgåsbord : met bijna 100 recepten / verzameld en geredigeerd door Helena Rooda ; [ill. Dick Wout ; voorw. door Wina Born]Eten op zijn Vlaams / Louis Paul BoonDe Indische rijsttafel : receptenboekje / met voorw. van D.C.M. BauduinDutch cooking / Heleen A.M. Halverhout ; [ill.: G.C. van der Starre]Geen knollen voor citroenen : toelichting bij de gelijknamige radio-uitzendingen 1e halfjaar 1956 K.R.O.- N.C.R.V. / samenst. Betty Kortekaas-Den HaanEugen Pauli's complete leerboek voor de keuken / vert. [uit het Duits] en eindred. W.J. Fennema ; red. bew. Karel Koolhoven en Anneke van LuykEet goed, al goed : 'psychologisch' koken / Wina Born en Harriët Freezer; met tek. van Peter VosRecepten uit de Joodse keuken van toen en nu / Bea PolakDutch and Belgian cooking : traditional dishes from the Low Countries / recipe contribs. by H.A.M. Halverhout