Men neme ... : de geschiedenis van de kookkunstKoken voor Napoleon : 6 kooklessen onder auspiciën van de Academie Waterland opgericht september 1986 te Broek in Waterland / Anne ScheepmakerEuropa aan tafel : een cultuurgeschiedenis van eten en drinken / Leo Moulin ; [uit het Frans vert. door: R. Fiddelaar ... et al.]De keuken van de late middeleeuwen : een kookboek uit de Lage Landen / bezorgd en van comment. voorz. door Ria Jansen-Sieben en Johanna Maria van WinterEten door de eeuwen : de geschiedenis van de culinaire cultuur / Wina BornVan soeter cokene : 52 recepten uit de romeinse en middeleeuwse keuken / Johanna Maria van WinterVijf eeuwen aan tafel / Marilyn Jongenelen ; [eindred. catalogus: P.J. Klapwijk ; foto's: Luuk Wijnbergh ... et al.]Changes in daily life = Veranderingen in het dagelijks leven = Changements dans la vie quotidienne = Änderungen im Alltag : liber amicorum Clio Presvelou / editors Kees de Hoog and Johan A.C. van OphemRond de tafel der Romeinen : met meer dan 150 originele recepten / P.C.P. Faas ; [ill.: Marcello de Simone]Bon Appetit : aan tafel bij onze vooroudersEten door de eeuwen : de geschiedenis van de culinaire cultuur / Wina BornDe maaltijd en de keuken in de middeleeuwen / Florence Elise Joséphine Marguerite BaudetVan soeter cokene : recepten uit de oudheid en middeleeuwen / Johanna Maria van Winter