Germinal : documentaire varianteneditie door Femke Vandevelde & Edward Vanhoutte / Bert Decorte ; met essays van Elke Brems en Dirk De Geest ; en een voorwoord van Hubert van HerreweghenGerminal : documentaire varianteneditie door Femke Vandevelde & Edward Vanhoutte / Bert DecorteGerminal : documentaire varianteneditie door Femke Vandevelde & Edward Vanhoutte / Bert Decorte69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn / auteur: Sepideh Sedaghatnia ; eindredactie: Femke VandeveldeDe 12 Bottle Bar : mix honderden drinks met een dozijn onmisbare flessen / David Solmonson, Lesley Jacobs Solmonson ; vertaling [uit het Engels] Femke Vandevelde, Het Woord bij de Daad bvba69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn / auteur: Sepideh Sedaghatnia ; eindredactie: Femke Vandevelde69 food & wine affairs / Sepideh Sedaghatnia ; fotografie: Heikki Verdurme ; eindredactie: Femke VandeveldeDe 12 Bottle Bar : mix honderden drinks met een dozijn onmisbare flessen / David Solmonson, Lesley Jacobs Solmonson ; vertaling [uit het Engels] Femke Vandevelde, Het Woord bij de Daad bvba69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn / auteur: Sepideh Sedaghatnia ; eindredactie: Femke Vandevelde69 food & wine affairs / Sepideh Sedaghatnia ; fotografie: Heikki Verdurme ; eindredactie: Femke VandeveldeXIII Antwerpen : culinaire toppers / Marlies Beckers en Femke Vandevelde ; fotografie: Femke VandeveldeXIII Antwerpen : culinaire toppers / Marlies Beckers en Femke Vandevelde ; fotografie: Femke VandeveldeHet vleesboek : de puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen / Luc De Laet ; tekst: Femke Vandevelde ; recepten: Frank Hermes ; fotografie: Kris VlegelsEen feest van smaak : 12 maanden, 12 feesten, 12 inspiraties / Van Eccelpoel, Smaakmakers ; redactie en introteksten: Femke Vandevelde ; fotografie: Kris Jacobs, Tasja Van Rijmenant, istockHet vleesboek : de puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen / Luc De Laet ; teksten: Femke Vandevelde ; recepten: Frank Hermes ; fotografie: Kris Vlegels