Xpress : aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie : werkboek vmbo / [auteur: Arjen Snapper ; red.: Edu'Actief ; inhoudelijke red.: Martin Hilgen]Werken in een broodbakkerij / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als specialistisch broodbakker / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijk redactie: Wout Verveer
author
Tendens HTRVWerkboeken: Werken in een keuken (vlees/gevogelte) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Perry Bron ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de keuken (vis/vegetarisch) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als kok in de catering / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de gezonde schoolkantine / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in een wereldkeuken / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Rene van Scharenburg ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerEdu4all beroepsgerichtProfiel: Horeca, bakkerij en recreatie: