De keuken van de pure smaak : met 50 recepten en persoonlijke notities van 5 Nederlandse topkoks / [hoofdred.: Franska Stuy ; recepten Wulf Engel ... et al ; fotogr.: Paul Grootes ; tekst: Margriet Mulder]De hedendaagsche keuken : handboek voor het koksvak met inbegrip van de ritueele- en vegetarische keuken / door C.H. BoukampKoken op stand : '...en het verlangen van een boerenjongen te mogen koken voor de koningin' / Antoon Jansen ; [eindred.: Ingrid van Boxel]De hedendaagse keuken : handboek voor het koksvak / door C.H. BoukampCauderlier : kok voor burger en koning / Academie voor de Streekgebonden Gastronomie ASG ; [auteurs: Danny Crauwels, Ghislaine Steps en Jo Van Caenegem]Toys for chefs / ed. by Patrice Farameh#Sterrenchefs : 103 portretten van de culinaire top van Nederland / Daniel Maissan ; [coördinerend red. Jeske Decock ; bew. receptuur Clara den Hartogh ; biografieën Suzanne de Haas]Koken met contrast : recepten van topkoks uit de regio Eindhoven / Frans Gerrits ... [et al. ; concept Philip Jürgens ; fotogr. Xander Tielbeek ; inl. en wijnadviezen: Cees van Casteren ; red. en coördinatie Bel&Jet culinaire communicatie]Pizza and pizza chefs in Japan : a case of culinary globalization / by Rossella CeccariniPizza and pizza chefs in Japan : a case of culinary globalization / by Rossella CeccariniAnnuaire des Maîtres-cuisiniers de Belgique 1987 = Jaarboek van de Belgische meester-koks [1987]De orde van de 33 meesterkoks van BelgiëBon, chef! / inhoudsdeskundigen Dany Dhollander, Dominique de Vries, Hans Heemsbergen, Jeroen Robberegt, Leo Bruijn, Linda TigelaarDe hedendaagsche keuken : handboek voor het koksvak met inbegrip van de ritueele- en vegetarische keuken / door C.H. BoukampVoila Carême / verhaal: Gopnik & Huberman ; tekst: Adam Gopnik ; tekeningen: Jack Huberman ; [vert. uit het Amerikaans door Jan Dienske]De Fagels : een culinaire familie en hun favoriete recepten / tien Fagels geïnterviewd door Wina Born