TendensGHV: TendensGHV: TendensGHV: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: TendensGHV: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: TendensGHV: TendensGHV: TendensGHV: TendensGHV: TendensGHV: TendensGHV: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Facilitaire werkzaamheden / auteur: Peter Buist, Benno Dijkman, Kees Faas, Hans Heemsbergen, Marcel de Jong, Anja Scheffer, Justin Schild, Hans Veelers, Carla Wolters ; met medewerking van: Roel Meijer, Carla Stam, Ruud Voogd, FAMAS Facility Management Solutions B.V. ; eindredactie: Kees FaasTendensGHV: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Meewerken in logiesverstrekkende bedrijvenBediening : theorieboekMeewerken in het restaurantMeewerken in het restaurantGastheer/gastvrouw : werkmap niveau 2 : basisdeelBackoffice hotelHet ondernemingsplanCoördineren van facilitaire werkzaamhedenPromoten en verkopen hotel : werkboek / auteur: Hans Veelers ; inhoudelijke redactie: Robin Oosterman ; eindredactie: Tineke Ras-MareesLeidinggeven : tendens : werkboek / auteurs: Anja Scheffers, Esther Rooijakkers-Janssen, Tanja Röscher en Hans VeelersBediening : theorieboekMeewerken in logiesverstrekkende bedrijvenMeewerken in logiesverstrekkende bedrijvenBediening niveau 3-4 : werkmap : basisdeelMeewerken in het restaurantMeewerken in het restaurant