Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken : werkboek / auteurs: Barend Bakkenes, Mick van Bochove ; eindredactie: Kees FaasBeheren van de voorraad : werkboek / auteurs: Barend Bakkenes, Martin SteehouwerBasis horecamanagement : theorie-/werkboek / auteur: Barend Bakkenes, Esther Rooijakkers, Ger Voorn ; eindredactie: Daphne Ariaens
author
TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: TendensMBO koksopleiding: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: TendensMBO koksopleiding: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: TendensMBO koksopleiding: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Resiba : theorieboek / Simon KuipersMeewerken in de keuken / Edu'Actief, MeppelKeuken niveau 3-4 : werkmap : basisdeelResiba : theorieboek / Simon KuipersCommercieel managementCommercieel managementResiba : theorieboek / auteurs: Simon Kuipers, Rein Mulder ; inhoudelijke redactie: Barend Bakkenes, Jan Willem van Gelder, Paul Scholtes ; eindredactie: Kees FaasMeewerken in de keuken / Edu'Actief, MeppelResiba : theorieboek / Simon KuipersResiba : theorieboek / Simon Kuipers