Menu- en serveerkunde / W.H.N. van EijkernLeerboek voor menu- en serveerkunde / door W. H. N. van EijkernTafeltje dek je! : handleiding in het tafeldekken, -dienen en -versieren / door J.C.W. de Boer en W.L.P. BurgerLeerboek voor menu- en serveerkunde / door W.H.N. van EijkernDekken en dienen / [door W.L.P. Burger en G. Hagenbeek]Wijn en uw restaurant : Duitse wijn verdient zijn plaats / Ronn R. Wiegand ; vert. en bew. door Gert CrumVakkundige opstellen : nuttige wenken voor kellners en leerlingen-kellners / door Louis Bogaerts ; met een voorwoord van J.G. van HeusdenLeerboek der menu-en serveerkunde / door W.H.N. van EijkernTafeltje dek je! : handleiding in het tafeldekken, -dienen en -versieren / door W.L.P. BurgerLeerboek voor menu- en serveerkunde / door W.H.N. van EijkernTafeltje dek je! : handleiding in het tafeldekken, -dienen en -versieren / door J.C.W. de Boer en W.L.P. BurgerServeerkunde / W.H.N. van Eijkern