Testing cognitive performance of socially housed monkeys : possibilities and limitations of the study of social influences on age-related cognitive decline / Ido Bart ToxopeusWat ligt er op ons bord? : methodologisch achtergrondrapport bij 'Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland' / I.B. Toxopeus, N. Hoeymans, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, M.C. Ocké, ; met bijdrage van: Dr. H. Hilderink, T. Aldenberg
author
Monitor productsamenstelling voor zout, verzadigd vet en suiker : RIVM Herformuleringsmonitor 2014 / E.H.M. Temme et al.Mono- en disacharidengehalten van voedingsmiddelen : uitgangssituatie voor het bepalen van veranderingen in productsamenstelling / I.E.J. Milder et al.Wat ligt er op ons bord? : veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland / M.C. Ocké, I.B. Toxopeus, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, N. Hoeymans ; met bijdrage van: Dr. M. van den Berg, Dr. ir. J.M.A. Boer, Dr. A. de Hollander, Dr. ir. R. de Jonge, Dr. ir. A.J.M. van Loon, Prof. dr. ing. J.A.M. van OersWhat is on our plate? : safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands / M.C. Ocké, I.B. Toxopeus, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, N. Hoeymans ; with contributions by: Dr. M. van den Berg, Dr. J.M.A. Boer, Dr. A. de Hollander, Dr. R. de Jonge, Dr. A.J.M. van Loon, Prof. dr. J.A.M. van Oers