De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit in het systeem voor borging van voedselveiligheid : een verkenning naar de toepasbaarheid van een institutioneel-economisch perspectief / Emiel Wubben ... [et al.]Financiering van toezicht en controle door de VWA / Sjoerd CroquéHerziening van het financieringsstelsel VWA 2006 : een verkennende studie / F.B. Hubeek (red.)Responsive regulation bij de Voedsel en Waren Autoriteit : een empirisch onderzoek naar de theoretische veronderstellingen / Peter Mascini, Eelco van Wijk
about
De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit in het systeem voor borging van voedselveiligheid : een verkenning naar de toepasbaarheid van een institutioneel-economisch perspectief / Emiel Wubben ... [et al.]Histamine in fish / author: Mariëlle van Vondel, Remmelt van DijkVoedsel en waren autoriteit meerjarenvisie 2004-2007 / Voedsel en Waren AutoriteitAcesulfame-K, aspartame, benzoic acid, caffeine, saccharin and sorbic acid in energy drink / authors: Mariëlle van Vondel and Remmelt van DijkHistamine in fish / author: Mariëlle van VondelFatty acids in vegetable oil / author: Mariëlle van VondelMoulds and yeasts in milk / author: Mariëlle van VondelFructose, glucose, mannitol, saccharose, sorbitol and xylitol in lemonade / author: Mariëlle van VondelChloride and milk fat in milk bread / author: Mariëlle van VondelAcesulfame-K, aspartame, benzoic acid, caffeine, cyclamate and sorbic acid in energy drink / author: Mariëlle van VondelBenzoic acid and sorbic acid in custard / author: Mariëlle van VondelButyric acid in all-butter biscuit / author: Mariëlle van VondelHistamine in fish / author: Mariëlle van VondelButyric acid in all-butter biscuit / author: Mariëlle van VondelChloride and milk fat in milk bread / author: Mariëlle van VondelAcesulfame-K, aspartame and caffeine in energy drink / author: Mariëlle van VondelDetermination of number of cultivatable anaerobe bacteria, Bacillus cereus and Clostridium perfringens in milk / author: Mariëlle van VondelFructose, glucose, lactose, and saccharose in dietary product / author: Mariëlle van VondelAlcohol, sorbic acid and sulphite in white wine / author: Mariëlle van VondelMethylparaben, ethylparaben, propylparaben, iso-butylparaben, butylparaben and phenoxyethanol in bodylotion / author: Mariëlle van VondelFatty acids in vegetable oilFinanciering van toezicht en controle door de VWA / Sjoerd CroquéChloride, propionic acid and sorbic acid in rye breadBenzoic acid and sorbic acid in salad dressingHydroquinone in body milkNumber of cultivatable Enterobacteriaceae, Escherichia coli in milk and cultivatable Listeria monocytogenes in fluid mediumGlutamic acid in soupPolymerised triglycerides in frying oilAflatoxin B1, B2, G1 and G2 in spicesDetection of Salmonella spp. in milk / author: Mariëlle van VondelP-toluenesulfonamide and quaternary ammonium compounds in whipping creamAsh, crude fat, moisture, protein and starch in luncheon meatDetection of Listeria monocytogenes in brain heart infusionAerobe bacteria, Lactobacillus spp. and Staphylococcus aureus in milkAlcohol and wort in beerChloride in milk breadBenzoic acid, caffeine, sorbic acid, and colouring agent in energy drink
author
Proficiency study / Inspectorate for Health Protection, Food Inspection Service, Working Group CHEKChloride, propionic acid and sorbic acid in rye bread / authors: Mariëlle van Vondel and Remmelt van DijkMethylparaben, ethylparaben, propylparaben, iso-butylparaben, butylparaben and phenoxyethanol in bodylotion / author: Mariëlle van VondelDetection of salmonella spp. in milk / author: Mariëlle van VondelAsh, crude fat, glutamic acid, moisture, protein and starch in luncheon meat / Mariëlle van VondelBenzoic acid, crude fat and sorbic acid in salad dressing / author: Mariëlle van VondelAflatoxin B1 in spices / author: Mariëlle van VondelAerobe, anaerobe, Clostridium perfringens, Coli-formers, Enterobacteriacea, Escherichia coli, Listeria monocytogenes and Pseudomonas fluorescens bacteria in milk / author: Mariëlle van VondelPork meat in beef meat product / author: Mariëlle van VondelGlutamic acid in Chinese food / author: Mariëlle van VondelAlcohol in brandy / author: Mariëlle van VondelOriënterende evaluatie gezondheidsrisico metalen in tatoeages / P.J.C.M. Janssen, A.J. BaarsAlcohol and wort in beer / author: Mariëlle van VondelApplication of in vitro digestion models to assess release of lead and phthalate from toy matrices and azo dyes from textile / A.G. Oomen ... [et al.]Registratie van voedselinfecties en -vergiftigingen onderzocht door GGD's en Regionale Inspecties Gezondheidsbescherming Keuringsdiensten van Waren ...Alcohol, methanol, sorbic acid and sulphite in red wine / author: Mariëlle van VondelAflatoxin B1, B2, G1 and G2 in peanut sauce / author: Mariëlle van VondelBacillus cereus and Clostridium perfringens in milk / author: Mariëlle van VondelMethylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben and phenoxyethanol in bodylotion / author: Mariëlle van VondelAerobe, anaerobe, Clostridium perfringens, Coli-formers, Enterobacteriacea, Escherichia coli, Listeria monocytogenes and Pseudomonas fluorescens bacteria in milk / author: Mariëlle van VondelPork meat and crude fat in meat product / author: Mariëlle van VondelJaarverslag ... / Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees, Keuringsdienst van Waren, Voedsel en Waren AutoriteitGlutamic acid in chips / author: Mariëlle van VondelAerobe, anaerobe, Lactobacillus spp., non-lactic acid and Staphylococcus aureus bacteria in milk / author: Mariëlle van VondelBenzoic acid, crude fat and sorbic acid+ fatty acids composition of salad dressing / author: Mariëlle van VondelHydroquinone in body milk / author: Mariëlle van VondelGlutamic acid in Chinese food / author: Mariëlle van VondelMonitor tabaksverstrekking jongeren 2003 : naleving leeftijdsgrens 16 jaar: metingen 1999, 2001 en 2003 / [tekst: B. Bieleman, A. Kruize]Polymerised triglycerides in frying oil / author: Mariëlle van VondelDetection of salmonella spp. in milk / author: Mariëlle van VondelBenzoic acid, cyclamate and sorbic acid in dairy product / author: Mariëlle van VondelActive chlorine in disinfectant / author: Mariëlle van VondelAflatoxin B1, B2, G1 and G2 in spices / author: Mariëlle van VondelProbabilistische berekening van inname van stoffen via incidenteel geconsumeerde voedingsproducten / W. Slob en M.I. BakkerDetection of E-coli O157 in milk / author: Mariëlle van VondelAlcohol and wort in beer / author: Mariëlle van VondelAlle hout is geen pijlhout : programma andere overheid (PAO): verslag pilotproject houtverduurzaming 2004 / uitgevoerd door Arbeidsinspectie (AI), Voedsel en Warenautoriteit (VWA)/Keuringsdienst van waren), VROM-Inspectie (VI) van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit (LNV), Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM)Number of cultivatable yeasts and moulds in milk / author: Mariëlle van VondelAflatoxin B1, B2, G1 and G2 in peanut sauce / author: Mariëlle van VondelKosten en baten van Campylobacter bestrijding in Nederland : integratie van risico-analyse, epidemiologie en economie / A.H. Havelaar ... [et al.]