Het vleesboek : tips en wetenswaardigheden uit de ambachtelijke slagerij van Fred de Leeuw / Alain Caron, Lars Hamer ; [fotogr.: Maartje Geels ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Les essences d'Alain : recepten met gearomatiseerde oliën van Alain Caron en vakbroeders / [foto's ingrediënten: Alain Caron ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Koken met de Franse slag / Alain Caron ; [foto's: Roy Beusker ; ill.: Eric van Grieken]Van de zee naar de hemel : de culinaire odyssee van een Frans-Nederlandse chef-kok / Alain Caron, Roel James ; [red. Dirk Koppes ; beeldred. Ellen Sanders ; fotogr. Bart Oomes]Les menus d'Alain : restaurantrecepten voor thuis / [Alain Caron & Lars Hamer] ; met voorw. van Paul Bocuse ; [fotogr.: Sven Benjamin]Tour d'Alain : een culinaire reis door Frankrijk / Alain Caron, Roel James, Wim de Jong ; [fotogr. Alain Caron ... et al. ; culinaire red. Lars Hamer]We love beef / Alain Caron & Richard van Oostenbrugge ; teksten Lars Hamer ; eindredactie Nicole Willemse ; foodfotografie Jeroen van der Spek ; fotografie Enrico Fantoni ; illustraties Walter TopMijn Franse keuken / Alain Caron ; receptuur Alain Caron en Roel James ; fotografie Harold Pereira ; culinaire redactie Lars HamerWe love beef / Alain Caron & Richard van Oostenbrugge ; teksten Lars Hamer ; eindredactie Nicole Willemse ; foodfotografie Jeroen van der Spek ; fotografie Enrico Fantoni ; illustraties Walter TopTour d'Alain : een culinaire reis door Frankrijk / Alain Caron, Roel James, Wim de Jong ; [fotogr. Alain Caron ... et al. ; culinaire red. Lars Hamer]Mijn Franse keuken / Alain Caron ; receptuur Alain Caron en Roel James ; fotografie Harold Pereira ; culinaire redactie Lars HamerDe bijbel van de Franse keuken : van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons / Alain Caron ; tekst en receptuur Alain Caron en Jonah Freud ; fotografie Saskia LelieveldDe bijbel van de Franse keuken : van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons / Alain Caron ; tekst en receptuur Alain Caron en Jonah Freud ; fotografie Saskia LelieveldLa Table de Caron : recepten uit onze bistrokeuken / receptuur en tekst Alain Caron, Rogier Trip ; rdactionele bijdrage Makkie Mulder ; redactie Renée Conradi, Cijn Prins ; receptfotografie René Mesman ; sfeerfotografie Anne TimmerLa Table de Caron : recepten uit onze bistrokeuken / receptuur en tekst Alain Caron, Rogier Trip ; redactionele bijdrage Makkie Mulder ; redactie Renée Conradi, Cijn Prins ; receptfotografie René Mesman ; sfeerfotografie Anne TimmerKipbijbel : van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip / Alain Caron & Rogier Trip ; redactie: Jennifer Elbert, Julia Hulleman en Yulia Knol ; fotografie: Saskia van Osnabrugge, Chantal Arnts en Max KaandorpKipbijbel : van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip / Alain Caron & Rogier Trip ; redactie: Jennifer Elbert, Julia Hulleman en Yulia Knol ; fotografie: Saskia van Osnabrugge, Chantal Arnts en Max Kaandorp
author
De onverwachte kanten van de gastronomie / met bijdragen van Alain Caron ... [et al.]De smaak van reizen : 500 culinaire ontdekkingen / [vert. uit het Engels: Studio Imago ; red.: Alain Caron]500 culinaire ontdekkingen / [vert. uit het Engels: Studio Imago ; red.: Alain Caron]Koken voor kleine sterren : hét inspiratiekookboek voor ouders met jonge kinderen / Ron Blaauw en Julius Jaspers ; met foto's van Alain Caron ; [concept en teksten: Susan Weenink ; interviews: Wim de Jong]Het BinnensteBuiten kookboek : dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd / tekst en receptuur: Ramon Brugman, Alain Caron, Leon Mazairac, Sharon de Miranda en Milton Verseput ; sfeer- en receptfotografie: Simone van den Berg (m.u.v. blz. 7: Stijn Ghijsen) ; redactie: Suzanne Krom, Milou Breunesse en Anne Marie WegmanHet BinnensteBuiten kookboek : dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd / tekst en receptuur: Ramon Brugman, Alain Caron, Leon Mazairac, Sharon de Miranda en Milton Verseput ; sfeer- en receptfotografie: Simone van den Berg (m.u.v. blz. 7: Stijn Ghijsen) ; redactie: Suzanne Krom, Milou Breunesse en Anne Marie Wegman