Barometer voor horeca, catering en verblijfsrecreatie / Bedrijfschap Horeca & Catering en het Centraal Bureau voor de StatistiekISO 9002 voor de horeca : handleiding voor horeca-ondernemingen / [Bedrijfschap Horeca & Catering: B.D. de Jongh ... et al.]Strategische visie groepsaccommodaties in Nederland 1997 / Bedrijfschap Horeca ; [projectleider: M.M. Schuurman]Brancheverkenning horeca & cateringMastiek : informatie- en opinieblad van het Bedrijfschap Horeca en CateringBrancheverkenning 1998 : kompas voor beleid / Bedrijfschap Horeca en CateringKompas voor beleid : horeca / [Bedrijfschap Horeca en Catering]Euroverkenner horeca en cateringBenelux-Hotelclassificatie / Bedrijfschap Horeca en CateringEten in de Nederlandse horeca 1998 / Bedrijfschap Horeca en CateringDe Wet op de ondernemingsraden in de horeca en contract-catering / [samengest. door Bedrijfschap Horeca en Catering]Branchemonitor 1998 : kompas voor beleid / Bedrijfschap Horeca en CateringStatistisch zakboekje ... horeca / Bedrijfschap Horeca en CateringPrijswijzer groepsaccommodaties / Bedrijfschap Horeca en Catering ; projectleider: M.M. Schuurman]Benelux Hotel Classification Standards / Bedrijfschap Horeca en CateringGeluid in discotheken : great sound, big hazard : informatie voor werknemersGeluid in discotheken : product met risico's : informatie voor werkgeversHygiënewijzerKompas voor beleid : contract-catering / [Bedrijfschap Horeca en Catering]Start en uitbreiding van horecabedrijvenKompas voor beleid : horeca / [Bedrijfschap Horeca en Catering]Kompas voor beleid : horeca 2002 / [Bedrijfschap Horeca en Catering]5-stappenplan werkdruk horecaGoodwill en waardebepaling horecabedrijven / [auteurs: P.G.M. Luken, M.C.M. Rombouts]Achtergronden van in-, door- en uitstroom van werknemers in de bedrijfstakken horeca, verblijfsrecreatie en contractcatering 1998-1999 : tabellenbijlage eerste analyse / [auteurs: P.B.P. de Wit, R.G.J. Rijnders]Trendrapport horecaconsument 1998-2000 / Bedrijfschap Horeca en CateringConflicten over medezeggenschap : de bedrijfscommissie bemiddelt / Bedrijfschap Horeca en CateringSchoolverlaters en werken in de horeca 2001 : trendonderzoek / Bedrijfschap Horeca en CateringStart en uitbreiding van horecabedrijven / Bedrijfschap Horeca en CateringEerste analyse achtergronden van in-, door- en uitstroom van werknemers in de bedrijfstakken horeca, verblijfsrecreatie en contractcatering 1998-1999 / [aut.: P.B.P. de Wit, R.G.J. RijndersDe thermometer : achtergrondinformatie over actualiteiten... / Bedrijfschap Horeca en CateringHet betere werk : handleiding voor gezond en veilig werken in de horeca / Bedrijfschap Horeca en CateringBedrijfscatering in Nederland 2001 / Bedrijfschap Horeca en CateringEten in de Nederlandse horeca 2002 / Bedrijfschap Horeca en CateringIn-, door- en uitstroom van werknemers 2001 in de horeca, contractcatering en verblijfsrecreatie : trendonderzoekArbeidsproductiviteit op de kaart : visiedocument behorende bij het Kompas voor beleid horeca 2004 / Bedrijfschap Horeca en CateringDe wet op de ondernemingsraden in de horeca en de contractcatering / Bedrijfschap Horeca en CateringDe thermometer : achtergrondinformatie over actualiteiten : Bundel 4, 8 januari-25 juni 2003 / [samengest. door Bedrijfschap Horeca en Catering]HappyHoreca werkwijzer / [Bedrijfschap Horeca en Catering]Normen Nederlandse Hotel Classificatie / [Bedrijfschap Horeca en Catering]
author
Horeca in cijfers ... / Bedrijfschap HorecaVeilig en gezond werken in de horeca / eindred.: Tekstburo GortEuroVerkenner horeca en catering / ontwikkeld door Rabobank en het Bedrijfschap Horeca en CateringOnderzoeksrapport verkenning facilitaire horeca 1998 / [Hospitality Consultants, Projectteam Verkenning Facilitaire Horeca 1998: Dick Leijen (projectcoördinator) ... et. al.]Kompas voor beleid : horeca voor ondernemingen : 2001 / [ill.: Josje van Koppen ; tekst: Grande Cuisine Foodstep bv]Milieu-wijzer / [tekst: BECO Milieu Management & Advies, Bisschop & Partners Adviesburo Energie en Milieu ; eindred.: Max Koninkx]Policy compass for the Dutch hospitality industry : 2001 / [ill.: Josje van Koppen ; text: Grande Cuisine Foodstep]Rendementsverbetering Chinese horeca / [ill.: Studio Zoetermeer ; foto's: Photo Sea Sky Martin ; tekst: Grande Cuisine Foodstep ; Chinese vert.: H.J. Shie]Evaluatie quick scan werkdruk horeca / [auteurs: Marit Groeneveld, Esther Backbier]Werkgelegenheidsstructuur bedrijfstak horeca 1994-2000 : trendrapport 2001 / [ontwikkeld in samenw. met ABF Research, Hannah Ludwig en Cock Meijers]Risico-inventarisatie en -evaluatie en plan van aanpak arbeidsomstandigheden voor horecabedrijven met minder dan 20 medewerkers / ontwikkeld door Arbodienst de Boer & RienksQuick scan werkdruk horeca / [ontwikkeld door ABF Research]Waar gaan we naar toe ? : een studie naar de loyaliteit in de discothekensectorJaarverslag / Bedrijfschap Horeca