Individual saturated fatty acids and cardiovascular risk markers : studies in healthy women and men / Elisabeth Helena Maria TemmeIndividual saturated fatty acids and cardiovascular risk markers : studies in healthy women and men / Elisabeth Helena Maria TemmeMonitor productsamenstelling voor zout, verzadigd vet en suiker : RIVM Herformuleringsmonitor 2014 / E.H.M. Temme et al.
author
De humane eiwitbehoefte en eiwitconsumptie en de omzetting van plantaardig eiwit naar dierlijk eiwit = Human protein requirements and protein intake and the conversion of vegetable protein into animal protein / L.B.J. Šebek, E.H.M. TemmeMono- en disacharidengehalten van voedingsmiddelen : uitgangssituatie voor het bepalen van veranderingen in productsamenstelling / I.E.J. Milder et al.Het vinkje : inventarisatie van de ontwikkeling in de criteria voor toekenning / H. Verhagen et al.Eiwitkwaliteit en voedselveiligheidsaspecten van nieuwe eiwitbronnen en van hun producttoepassingen / M. Seves et al.Wat ligt er op ons bord? : veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland / M.C. Ocké, I.B. Toxopeus, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, N. Hoeymans ; met bijdrage van: Dr. M. van den Berg, Dr. ir. J.M.A. Boer, Dr. A. de Hollander, Dr. ir. R. de Jonge, Dr. ir. A.J.M. van Loon, Prof. dr. ing. J.A.M. van OersWhat is on our plate? : safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands / M.C. Ocké, I.B. Toxopeus, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, N. Hoeymans ; with contributions by: Dr. M. van den Berg, Dr. J.M.A. Boer, Dr. A. de Hollander, Dr. R. de Jonge, Dr. A.J.M. van Loon, Prof. dr. J.A.M. van OersWat ligt er op ons bord? : methodologisch achtergrondrapport bij 'Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland' / I.B. Toxopeus, N. Hoeymans, M. Geurts, M.J.B. Mengelers, E.H.M. Temme, M.C. Ocké, ; met bijdrage van: Dr. H. Hilderink, T. Aldenberg