De jacht op klein- en waterwild / A.H.M. Jurgens ; met tek. van R. PoortvlietHet voorsnijden van wild en gevogelte / door H. LodewijksGevogelte : de beste recepten / tekst en recepten van Monika Kellermann ; foto's van Susi en Pete A. Eising ; [vert. uit het Duits Bernard Georges]De vleesconsumptie en de betekenis van vlees in het Nederlandse voedingsmiddelenpakket (Voedselconsumptiepeiling 1992) / auteur: H.A.M Brants, K.F.A.M. Hulshof, A.M.M.A.M. van AkenDe consumptie van lamsvlees en schapevlees, vlees en vleeswaren en gevogelte en wild : voedselconsumptiepeiling 1987-1988 / P.M. van Es, K.F.A.M. Hulshof, C. KistemakerAanbevolen recepten voor smakelijke bereiding van wild en gevogelteRecepten en goede wenken voor het bereiden van wild en gevogelteVlees, wild en gevogelte / fotografie: Studio Lucien Loeb, Maren Detering ; vertaling [uit het Frans]: J. Koolbergen en TDS/Utrecht ; vakredactie: R.M. van HattumWild en gevogelte : onderscheiden, bereiden en snijden / C.H.A. Scholte-HoekWildbeheersplan van het wildbeheer- en jachtgezelschap Schiermonnikoog / samenstellers: J.B.L. Bazuin, C.A. van der WalWild! : nieuwe recepten van wildrestaurants in de Achterhoek / Joyce Huisman ; fotogr.: David van Dijk ; [red.: Ampersand, redactie & productie]Rapport betreffende onderzoek naar de omvang van het verbruik van wild en gevogelte in NederlandEetbare natuur : een kookboek voor wat in Nederland uit het wild te halen valt / Hanneke Videler ; [tek.: Tennie Videler]Vleesch, wild en gevogelte / samengest. door E. Koning-Manuel ; met medew. van A.G. del Baere-RoversEenige nuttige wenken voor wild en gevogelteWild in de keuken : verrassend lichte en eenvoudige wildgerechten / Dirk Van Steen, Johan Vanbecelaere ; [foto's: Johan Vanbecelaere]Klassieke wildrecepten en culinaire romantiek / door Caspar TrompEnige nuttige wenken ter bereiding van wild en gevogelteHet voorsnijden van wild en gevogelte / door H. LodewijksOver wild weten en wild eten / samengesteld door de Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging en de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren ; [concept/ontwerp: Frans Drupsteen ; redaktie/tekst Albert de Boer, Frans Drupsteen, Wil Huygen ... et al.]Aanbevolen recepten voor smakelijke bereiding van wild en gevogelteBlue Band kookboek / Blue Band, Rotterdam