Puddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. ScholtenTaarten en entremets / door A. ScholtenPuddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. ScholtenSuikersierwerk / door A. ScholtenPuddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. ScholtenTaarten en entremets / door A. ScholtenVaktheorie voor den banketbakker / A. ScholtenVerkoopkunde voor den banketbakker / door A. Scholten en J. TraastWarenkennis voor den banketbakker / A. ScholtenVaktheorie voor den banketbakker / A. ScholtenWarenkennis voor den banketbakker / A. ScholtenTaarten en entremets : (geïllustreerd) / door A. ScholtenSuiker-sierwerk / door A. ScholtenPuddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. Scholten22 maal beschuit : recepten / door A. Scholten ; verzorgd door Machiel WilminkVaktheorie voor den banketbakker / door A. ScholtenTaarten en entremets / door A. ScholtenSuikersierwerk / door A. ScholtenTaarten en entremets / door A. ScholtenPuddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. ScholtenVaktheorie voor den banketbakker / A. ScholtenVerkoopkunde voor den banketbakker / door A. Scholten en J. TraastWarenkennis voor den banketbakker / A. ScholtenVaktheorie voor den banketbakker / A. ScholtenWarenkennis voor den banketbakker / A. ScholtenTaarten en entremets / door A. Scholten