Basisvorming en uw schoolkeuze 1993 : een hulpmiddel voor ouders/verzorgers / [Arjen Appel, Dian Schoenmaker, Henk Sissing]IVBO & basisvorming in de praktijk / [A. Appel, Aaldert van der Horst, Henk Sissing ; eindred.: Communicatiebureau Perspect]Basisvorming en jouw schoolkeuze 1994 : een hulpmiddel voor leerlingen in groep 8 / [Arjen Appel, Dian Schoenmaker, Henk Sissing ; fotogr.: Paul Veltman]Basisvorming en uw schoolkeuze 1994 : een hulpmiddel voor ouders/verzorgers / [Arjen Appel, Dian Schoenmaker, Henk Sissing]Organisatiegebonden taken / auteurs: Arjen Appel, Kees Faas, Hans Heemsbergen, Gerwin Karel, Elisa Polman, Peter van Zwieten ; met medewerking van: Justin Schild, Ruud Voogd, FAMAS Facility Management Solutions ; eindredcatie: Kees FaasCoördineren van facilitaire werkzaamhedenFacilitaire inkoop en voorraadbeheer
author
Sociale hygiëneHorecaportier / Horeca Branche InstituutSociale hygiëneCourse cafébedrijf / [authors J. Rijnaarts, A. Appel ; transl. from the Dutch]Course cafébedrijf / J. RijnaartsCourse cafébedrijf / J. RijnaartsSociale hygiëneCourse cafébedrijf / J. RijnaartsSociale hygiëneCourse cafébedrijf / J. RijnaartsHorecaportier / Horeca Branche InstituutTendensGHV: TendensGHV: Horecaportier / Horeca Branche InstituutTendensGHV: Sociale hygiëneCourse cafébedrijf / J. RijnaartsHorecaportier / Horeca Branche InstituutSociale hygiëneHotel Inc. : bronnenboek meewerkend ondernemer : mbo-opleiding manager/ondernemer horeca / Arjen Appel ... [et al.]TendensMBO koksopleiding: TendensZelfstandig werkend gastheer/gastvrouw en leidinggevende restaurant: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: TendensTendensTendensGHV: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Hotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaInstructie-/werkboeken: Sociale hygiëneTendensGHV: Tendens HTRVHotel Inc. : mbo-opleiding manager/ondernemer horecaBronnenboeken: Bediening : theorieboekMeewerken in het restaurantBediening : theorieboekSociale hygiëne / SVHCoördineren van facilitaire werkzaamhedenSociale hygiëne / SVH