Praktijk broodbakken / W. VerveerTheorie broodbakken / W. Verveer ; [tek.: G Lichtenbeld]StruXEconomie en handel: Werken in de facilitaire dienst : beheer, onderhoud en conciërgewerkzaamheden / auteur(s): Wout VerveerWerken als patissier in de keuken / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief b.v.StruXEconomie en handel: Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'ActiefRekenen voor horeca, bakkerij en recreatie / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'actief b.v. ; illustraties: Tess Posthumus, Ming Chao, Jaws Media - Jan Willem SchoutenWerken als kok in een sterrenrestaurant / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief, Wout VerveerWerken als kok binnen groen / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Baukje Visser
author
Tendens : vmboConsumptiefBronnenboeken: Tendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: Tendens : vmboConsumptiefBronnenboeken: Tendens : vmboConsumptiefBronnenboeken: Tendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: Tendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: Tendens : vmboConsumptiefBronnenboeken: Tendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: Tendens : vmboConsumptiefTendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: Tendens : vmboConsumptiefInstructie-/werkboeken: TendensGHV: TendensGHV: TendensTHAS: MBO-opleiding horeca-assistentTendensGHV: TendensGHV: Werken in een broodbakkerij / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in een keuken (vlees/gevogelte) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Perry Bron ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de keuken (vis/vegetarisch) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in een banketbakkerij / auteur(s): Dik Bankras ; inhoudelijke redactie:Wout VerveerWerken als kok in de catering / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als patissier in de bakkerij / auteur: Dik Bankras ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de gezonde schoolkantine / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerBronnenboek horeca, bakkerij en recreatie / auteur(s): Edu'Actief b.v., Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief b.v.Werken in een wereldkeuken / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Rene van Scharenburg ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als specialistische banketbakker / auteur(s): Dik Bankras ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als specialistisch broodbakker / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijk redactie: Wout VerveerWerken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant / auteur(s): Martin Hilgen ; inhoudelijke redactie: Wout verveerLeidinggeven : werkboek / auteurs: Hilda Huigen, Tanja Röscher, Wout Verveer ; eindredactie: Martin SteehouwerKeuzedeel bereidt gerechten / auteur(s): Martin Steehouwer, Wout VerveerWerken binnen commercieel groen / auteur(s): Daphne Ariaens ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als ontwerper van groene ruimtes / auteur(s): Hanneke Janssen ; inhoudelijke redactie: Wout Verveer ; illustraties: Dennis van de Water