Vergelijking van een screenings- en een bevestigingsmethode voor de bepaling van ß-agonisten in urine / W. Haasnoot, R. Schilt en L.M.H. Frijns ; medew.: T. Bannink ... [et al.]Chemometrisch onderzoekmodel voor borging van het keuren op de aanwezigheid van residuen / W.G. de Ruig, A.A.M. JansenHistologische veranderingen bij koeien en schapen die in de praktijk en experimenteel blootgesteld zijn aan polygechloreerde dibenzo-p-dioxinen en -furanen / M.J. Groot, P.L.M. Berende, J.S. OssenkoppeleMicrobiologisch, chemisch en microscopisch onderzoek van gekoelde kant- en klaarmaaltijden / G. CazemierOntwikkeling van een bepalingsmethode voor magere melkpoeder in kunstmelkvoeder met FPLC / H.J. Korbee, H.J. v.d. Kamp, R. FrankhuizenHomogeneity and stability of major nutrients and vitamins in five food candidate reference materials / P.C.H. Hollman and J.H. Slangen ; co-workers: J.F. Labrijn ... [et al.]Onderzoek naar de bepaling van het carvon- en limoneengehalte in karwijzaad met NIRS / M.A.H. Tusveld, R. Frankhuizen en H.J. van der KampOnderzoek naar de mogelijkheden van controlemonsters bij vitamine-analyses : evaluatie van het gebruik van de Exponential Moving Average (EMA-)grafiek / J.H. Slangen en P.C.H. Hollman ; medew.: H.M. van der Struijs-van de Putte, H.C.H. KleijnenResultaten ringonderzoek residuen van chlooramfenicol in ei / H.J. Keukens ; medew.: R. Smidt en Th.H.G. PolmanKwaliteitsbewaking van de bepaling van het celgetal met behulp van Fossomatic-apparatuur / M.A.A.M. Naber, A.E.M. VermuntOnderzoek naar de bereiding en houdbaarheid van referentiemonsters voor de Fossomatic / M.A.A.M. Naber, G.J.M. Loeffen, E.M. Vermunt ; projectleider: ing. A.E.M. VermuntSensorische vergelijking tussen twee partijen kerstomaten van verschillende sorteringen en ronde tomaten / D.M. van Mazijk-Bokslag, A.B. CramwinckelSamenstelling van goulash en ragoût in blik / G. CazemierRadioactive contamination of food, sampled in regions of the USSR affected by the Chernobyl accident, and of radioactive exposure in these regions / W.G. de Ruig and T.D.B. van der StruijsChemisch onderzoek van slagroomgebak en tompoezen / H.J. van der KampNatuurlijk, lekker en gezond : een enquête bij het Thuispanel over de kwaliteitsbeleving van het voedsel / A.B. Cramwinckel, D.M. van Mazijk-BokslagRelatie tussen bittere smaak en HPLC-profiel van witlof / D.M. van Mazijk-Bokslag ... [et al.]Oriënterend onderzoek naar de bepaling van het oliegehalte in Dimorphotheca pluvialis, Crambe abyssinica en Euphorbia lagascae met NMR en NIRS / H.J. van der Kamp ... [et al.]Rapport / RIKILT-DLOOnderzoek naar de mogelijkheden van HPLC bij de bepaling van de samenstelling van tanninen uit Vicia faba bonen / D.P. Venema, P.C.H. Hollman ; medew.: H.C.H. Kleijnen ; projectleider: ir. P.C.H. HollmanOntwikkeling van fysiologische screenings- en monitoringsmethoden via metabolietprofilering met NMR : testonderwerp: urinecompositie van met beta-agonisten behandelde mestkalveren / A. Lommen ... [et al.]Vergelijking tussen het tetrahionaatmedium volgens Muller-Kaufmann en Rappaport-Vassiliadis ophopingsmedium voor de isolatie van Salmonella / A.A.M. Peters-Groenen, A.E.M. VermuntSensorisch onderzoek van rode wijn / A.B. Cramwinckel, D.M. van Mazijk-Bokslag ; projectleider: H. HerstelEvaluatie van een aantal methoden voor het isoleren van Listeria monocytogenes uit kaas / A.E.M. Vermunt , R. Bakker, W. Hakemulder, H. Stegeman ; projectleider: H. StegemanChemisch en sensorisch onderzoek van Nederlandse kaas / D.M. van Mazijk-Bokslag, A.B. Cramwinckel, J.F. Labrijn ; projectleider: H. HerstelOnderzoek naar chemische en sensorische eigenschappen van verschillende merken bier / A.B. Cramwinckel ... [et al.]Development and improvement of detection and confirmation procedure in the analysis of marine toxins: determination of okadaic acid in mussels / M. Kockerols and L.G.M.Th. TuinstraA statistical model for inspection procedures in forensic and environmental analysis / W.G. de Ruig, A.A.M. Jansen and F.A. HufMassaspectrometrische analyse van drie β-agonisten mabuterol, isoproterenol en orciprenaline / J.A. van Rhijn, W. Kulik, W.A. Traag ; projectleider: W.A. TraagEvaluatie van twee commercieel verkrijgbare ELISA methoden voor de bepaling van kippe- en varkensvlees in verhitte vleeswaren / G. Cazemier en G.D. van Bruchem ; projectleider: H. HerstelPreparation and homogeneity of a candidate animal feed reference material organochlorine pesticides (CRM 115) / A.H. Roos, L.G.M.Th. Tuinstra and A.M. Matser ; management: L.G.M.Th. TuinstraOntwikkeling van een HPLC methode voor de simultane bepaling van residuen van oxytetracycline, tetracycline, chloortetracycline en doxycycline in melk. De uitscheiding van oxytetracycline en doxycycline in melk van behandelde koeien / W.M.J. Beek, J.P. Hoogland, P.L.M. BerendeIDF collaborative study on the determination of Aflatoxin M1 in milkpowder, using immuno-affinity columns / L.G.M.Th. Tuinstra, A.H. Roos, J.M.P. van TrijpChemisch, microscopisch en microbiologisch onderzoek van schepklare salades / G. CazemierDe chemische en microbiologische kwaliteit van bij de detailhandel gekocht rundergehakt / G. CazemierMicroscopische identificatie van verdikkingsmiddelen en geleermiddelen / W.J.H.J. de JongBepaling van het oliegehalte van het zaad van Crambe Abyssinica, Euphorbia Lagascae, Dimorphotheca Pluvialis en Limnanthes Alba met lage resolutie puls NMR / H.J. van der Kamp, J.J. van Oostrom en F.P.F. GroenendijkShort-term stability study of retinol α-tocopherol and vitamin C in candidate reference materials RM 380 and RM 383 / P.C.H. Hollman and J.H. SlangenChemische samenstelling van monsters ambachtelijk en industrieel bereide leverworst / G. CazemierOnderzoek naar de invloed van het toevoegen van vanilline op de bepaling van het zuurgehalte (FFA-gehalte) van botervet / R. Lam, J.F. Labrijn
author
Voorspellende toets op bloemknopopening bij Freesia m.b.v. nirs/nits / I. van der Pluym, N. Marissen, R. FrankhuizenEen fysiologisch farmacokinetisch model voor 2,3,7,8-TCDD in de koe / H.J.G.M. Derks .... [et al.]Risk assessment and risk management of dioxins and PCB's in food / L.A.P. Hoogenboom ... [et al.]Conversie van consumeerbare voedingsmiddelen naar primaire agrarische produkten / M.M.H. van Dooren ... [et al.]Residues of veterinary drugs and mycotoxins in animal products : new methods for risk assessment and quality control : proceedings of the teleconference held on Internet (Listserver Meatqual) from April 15-August 31, 1994 / G. Enne, H.A. Kuiper, A. Valentini [ed.]Survey-onderzoek bestrijdingsmiddelen en diergeneesmiddelen 1994-1995 onder auspiciën van het Landelijk Platform Kritische Stoffen: toxafenen, pyrethroiden, organifosfor-bestrijdingsmiddelen, chloorfenolen en olaquindox in dierlijke produkten / L.G.M.Th. Tuinstra