Eet goed, blijf vitaal / Lars Svennerholm ; voor Nederland bew. door J. Polak-Kiek ; [vert. uit het Zweeds door Greta Baars-Jelgersma]De natuurlijke voeding voor de mens / door N. HartmanVoedings- en dieetleerboek voor leerlingverpleegsters en -verplegers / zr. Anacleta, J.J.C. Mantz, T.T.T. Pareau Dumont-Brunsveld Keiser, M.A.M. Schuurs, zr. Soteria, T. Veerdig ; onder redactie van dr. ir. Th.F.S.M. van SchaikVoordelen ener naturistische voeding / Felix Ortt ; met voorw. van Tine KaaykDe menschelijke voeding / door Emma SluiterDe Mazdaznan leer der individuele voeding in theorie en praktijk / naar cursussen van, volgens O. Z. Hanish ; samengest. door Stephania W. Sypkens-van Andel ; met tekn van Stephania ; uitg. van de Mazdaznan bewegingVoeding / door C. den Hartog ; ill. verzorgd door Heleen van DijkVoeding magazine : tijdschrift voor artsen en diëtisten / tweemaandelijkse uitg. van het Nederlands Zuivelbureau, afd. voedingsfysiologische publiciteitVoeding en diëten in de verzorging / N. van Kaathoven ; [tek.: Wim Hoogstraten ; cartoons: Ivo Winnubst]Voeding en psyche : orthomoleculaire voeding bij geestelijke disharmonie / Carl C. Pfeiffer ; [vert. uit het Engels door Margot Bakker]Wat u (nog) niet weet over voeding : beknopte informatie voor de leerkracht / red. Marianne G.J.P. Lüchinger-Heersche, Jeltje H. Snel ; red. bew. Bonnie A.M. Verduyn Lunel-BuurkeVoeding en diëtetiek : een onderzoek naar beroeps- en opleidingsprofielen / Theo H. Joostens, Liesbeth Pols, Lucie E.J. van Sierenberg de BoerKoken in de tropen : warenkennis, voedingsleer, recepten / door A.W. LoggersSmakelijk eten met minder (en ander) vet! / Elly Buurma-Rethans ; [tek.: Katinka Hofstede]Gezond lekker eten : kookboek voor volwaardige voeding / Vreni de Jong en Irmela Kelling ; samengest. onder red. van Jaap Verheij ; [ill. Ronald Heuninck]Sleutelen aan de voeding / Wim H.M. SarisDe ware voeding : een pleidooi voor den terugkeer tot de natuurlijke en oorspronkelijke voedingswijze van ons geslacht / door Anna Kingsford ; uit het Engelsch vert. door F. Nordanus ; met een inl. door Frederik van EedenVoeding en gezondheid : een praktisch leerboek voor horeca en grootkeuken / [Voorlichtingsbureau voor de Voeding ; samenst. H. Kornblüt ; redactionele bew. R.C.M. Bottemanne ; ill. I. Feenstra]De voedingsbeginselen : grondslagen eener algemeene voedingsleer / door F.C. DondersEet goed en wordt slank / door Alfreda BriedéVerpleegkunde en voedingszorg / N.E. Stegeman ; met medew. van W.A. Gilbert-Peek en A. Gongriep-FrankenVoeding van den zuigeling / door E. GorterVoeding / J.J. van Binsbergen, W.A. van StaverenVoedingshygiëne / door L.K. WolffVoedingsleer : een studieboek ten dienste van allen, die met voeding en voedingsmiddelen te maken hebben / door F.A. SteensmaGezond combineren van voeding : het Hay-dieet als basis van een goede gezondheid : met honderd recepten / Doris Grant, Jean Joice ; [vert. uit het Engels door Parma van Loon]Het dieet : handleiding bij het samenstellen en bereiden van dieeten / door J.W. Schmitz en Lucie G. RinseLevensmiddelenleer : produktinformatie over voedings- en genotmiddelen / C.M.E. Catsberg, G.J.M. Kempen-van Dommelen ; [tek.: Teun Berserik]Onze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding, verteerbaarheid en kenmerken / door A.J.C. SnijdersVruchten en rauwe groenten als waardevol voedingsmiddel voor gezonden en zieken / door M. Bircher-Benner en Max Edwin Bircher ; met een voorw van Y. Hettema ; [vert. uit het Duits]Levend voedsel : de betekenis van rauwkost voor de gezondheid / door Kirstine Nolfi ; [vert. uit het Deens van J.G. Kooijmans-de Vries]Voeding en voedsel : een samenvatting van de Summer courses in food science, gegeven te Cambridge, September 1948 en 1951 ; food and nutrition : a review on the Summer courses in food science ... / door D.A.A. Mossel en F.D. TollenaarEnkele voordrachten gehouden rond het eerste lustrum van de Universiteit van SurinameOnze voedingsmiddelen : hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding, verteerbaarheid en kenmerken / door A. J. C. SnijdersJaarboek ... / Nederlandse Vereniging voor Voedingsleer en LevensmiddelentechnologieVoeding en osteoporose / eindred.: M. Stasse-Wolthuis, A.C. Geerts-van der WeijOnze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding en verteerbaarheid, benevens de voornaamste kenmerken hunner deugdelijkheid / door A.J.C. SnijdersGezonde voeding / Voorlichtingsbureau voor de VoedingVoedselovergevoeligheid : consensusbijeenkomst : vrijdag 14 september 1990, Jaarbeurscongrescentrum, Irenehal UtrechtMakrobiotische voedingsleer : het dieet en zijn bestanddelen / Pierre Magnin