Preskop, prutskes, pootjes : slachtgerechten en vleesrecepten / Netty Engels-GeurtsWat zullen we morgen eten...? / onder red. van G.G.C. Beumer, H. Eksteen, P.J. Kers JrGarneeren en etaleeren in het slagersbedrijfVlees : de beste recepten / tekst en recepten van Monika Kellermann ; foto's van Susi en Pete A. Eising ; [vert. uit het Duits Bernard Georges]Romeinse vleesgerechten en andere heerlijkheden : zoals Julius Caesar ze at / beschreven door Apicius ; eerste hedendaagse bew. door Anton Coppoolse ; inl. en Latijns-Nederlandse vert. Archeon, Yolande Wolters ; [met medew. van: Chefkoks Bedrijfschap Slagersbedrijf]Vleeschrecepten, bereid uit soepvleesch als hoofdschotel : 101 recepten / door Koba M.J. Catenius-v.d.@MeijdenDie brave gehaktbal : ruim tweehonderd maal anders met gehakt / [vert., herz. en aangevuld door Wina Born ; ill. van Sie Hauw Tjong]Hart en nieren / Jacques en Dick MeermanWat eten wij vandaag? / [samengest. met medew. van mevr. Del Baere-Rovers]Vlees, wild en gevogelte / fotografie: Studio Lucien Loeb, Maren Detering ; vertaling [uit het Frans]: J. Koolbergen en TDS/Utrecht ; vakredactie: R.M. van HattumEtaleren en garneren in het slagersbedrijf : handleiding / samengest. door J.Th. Hiemstra en B.J.J. JanssenFilet américain / [Jo Van Caenegem]Inwijding in de kunst van vleesbereiding / H. MoolhuisenVlaamse stoofkarbonaden : het nationaal en internationaal meest voorkomend Vlaams gerecht : historiek, ingrediënten, bereidingswijzen van vroeger en nu en bereiding à la ASG! / Danny Crauwels ... [et al.]Slagersreceptenboek / Verstegen specerijenhandel en fabriek van conserveermiddelenNieuwe recepten voor vleesgerechten / van de vakleraar J. VerasdonckNieuwste recepten voor vleesgerechten / [door J. Verasdonck]Recepten voor vleeschgerechten / van den Nederlandschen SlagersbondNieuwste recepten voor vleesgerechtenVan dier tot worst naar opgemaakte schotel / door A. Melis-Van NunenEtaleren en garneren in het slagersbedrijf : handleiding / samengesteld door J.Th. Hiemstra en B.J.J. JanssenGarneerboek voor het slagersbedrijf / door Jos. RaemdonckOver wild weten en wild eten / samengesteld door de Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging en de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren ; [concept/ontwerp: Frans Drupsteen ; redaktie/tekst Albert de Boer, Frans Drupsteen, Wil Huygen ... et al.]Paté : maak uw eigen kippeleverpâté, hazepastei, zalmmousse, champignonpâté, gehaktbrood, steak-and-kidney pie, vispâté of groentepastei / Joyce Y. van Doorn ; met ill. van Jane GreenwoodPreskop, prutskes, pootjes : slachtgerechten en vleesrecepten / Netty Engels-Geurts ; [fotografie Rob Vermeulen]