Het dure vleesch / Felix OrttVerslag over het jaar ... / Researchgroep voor Vlees en Vleeswaren TNOProceedings of the Meat Industry Research ConferenceVleeswijzer / Voorlichtingsbureau VleesVleeschduurte en vleeschpolitiek / door Emile VerviersControl of veterinary drug residues in meat : a contribution to the development of analytical procedures / Nelly HaagsmaDer Metzger : eine Kulturgeschichte des Metzgerhandwerks / Françoise Salvetti ; Emil M. Bührer. [Bearb. u. Erw. d. dt. Ausg. von Hans-Peter de Longueville. Übers. aus d. Franz. von Andrea Hölzl]Over koken gesproken : 100+1 verrassende recepten met vlees / Fenny Straat $ Over koken gesproken : 100 smakelijke recepten zonder vlees / Andrea van VuurenThe quality of accelerated processed meats : an integral approach / Henriëtte Louisa Josephina Maria van LaackHandleiding voor cursussen in kennis van vlees en vleesproducten : ten dienste van opleiding ingevolge het leerlingstelsel in het slagersbedrijf, opleiding van koks, personeel van het restaurantbedrijf, leraressen van huishoudscholenVleeswaaier / Voorlichtingsbureau VleesDevelopment of immunochemical procedures for the analysis of chloramphenicol residues in food of animal origin : application of monoclonal antibodies / Cornelis van de WaterVlees in diëten / [Voorlichtingsbureau Vlees, Voeding & Fysiologie]Aspects of iron metabolism in veal calves / Geertruida Angela Johanna MiltenburgVlees & gezondheid / [tekst: Anneke Geerts]Het volkomen vleesboek / [door] Wina BornWorst / Netty Voermans-Willemse ; [foto's: Vakblad DE SLAGER ... et al.]Gezond met vlees : 'minder vet', brunch-/voorgerechten, hoofdgerechten, tips / [Voorlichtingsbureau Vlees]Colour classification of veal / Pieter SterrenburgVee, vlees en eieren in beeld ... / Produktschap Vee en Vlees, Produktschap voor Pluimvee en EierenThe sensory quality of turkey meat : with special reference to the effects of electrical stunning and chilling rate / Silvia Johanna Wilhelmina HillebrandMisset vleesvee : onafhankelijk vakblad voor de vleesveehouderijTussen kop en staart : enkele wenken voor het bereiden van vlees / uitg. door de Nederlandse SlagersorganisatiesVlees op de korrel : pleidooi voor een duurzame produktie en consumptie van vlees en zuivel / [tekst: Paul van Sambeek ; eindred.: Ine Bruyns ; foto's: Roel Rozenburg ... et al.]Recepten voor vleeschgerechten / van den Nederlandschen SlagersbondSlagersWereld : onafhankelijk vakblad voor slagers / officiëel orgaan van de Algemeen Christelijke Bond van Slager-Ondernemers, Koninklijke Nederlandse Ambachtelijke SlagersorganisatieFaire du bizness : une étude sur la commercialisation du bétail et de la viande en Afrique de l'Ouest / Willemijn van Helden, Paul Quarles van UffordVan alles over de inmaak / E.J. Wilzen-BruinsVoed u goed / [samengest. m.m.v. Henri Eksteen]50 culinaire avonturen met fondue / [samenst. Marian Stuit]Richtlijn 92/5/EEG van de Raad van 10 februari 1992 tot wijziging en bijwerking van Richtlijn 77/99/EEG inzake gezondheidsvraagstukken op het gebied van het intracommunautaire handelsverkeer in vleesprodukten alsmede tot wijziging van Richtlijn 64/433/EEG : bijgewerkte versie met Richtlijn 95/68/EG van de Raad van 22 december 1995BoerderijVlees in diëten / Voorlichtingsbureau VleesMotieven en perspectieven voor het eten van NPF's in plaats van vlees / Ton Baggerman, Anneke HamstraDe betekenis van vlees en andere eiwitprodukten voor consumenten / Anneke Hamstra, Patrick VerhoevenEen oriëntatie op de consumentenaspecten van Novel Protein Foods / Paul de BruinToekomstbeelden voor consumenten van Novel Protein Foods / Gertjan Fonk, Anneka HamstraWat schaft de pot : goede raad.... voor heerlijk vleesgebraad / door G. RietveldConsequenties van verschillende vetgehalten van een beperkt aantal soorten vlees en snacks voor de inneming van vet en energie : voedselconsumptiepeiling 1987-1988 / K.F.A.M. Hulshof [et al.]Substitutiescenario's en modelontwikkeling voor Novel Protein Foods : structuurlijn / J.J. de Vlieger ... [et al.]