Kwaliteitsperceptie van voedingsmiddelen : verkennende studie / J.E.B.M. Steenkamp, B. Wierenga, M.T.G. MeulenbergKwaliteitsperceptie van voedingsmiddelen : verkennende studie / J.E.B.M. SteenkampKwaliteitsperceptie van voedingsmiddelen : verkennende studie / J.E.B.M. SteenkampVoedselvervuiling : wat ligt er nog meer op ons bord? / [tekst: Lucas Reijnders; eindred. Heleen van Wieringen]Goed eten voor weinig geld / [samenst. NIBUD/Voorlichtingsbureau voor de Voeding ; fotogr. Peter de Ruig]De moderne kruidenier : nieuwe richtlijnen voor de levensmiddelenhandel / door W. SpeltDiepvriezen / Rosa CornelissenJaarverslag ... / Koninklijke WessanenHet crediet-stelsel als oorzaak van de algemeene duurte beschouwd / J.M. JanclaesWat leest u op het etiket? : pretest van de brochure over voedingswaardedeclaratie / A.M. Hamstra, C.J.M. van Woerkum, M.H. FeenstraFundamentals of new food product development / Robert C. Baker, Patricia Wong Hahn, Kelly R. RobbinsEetwaar= eetbaar? : over voedsel en allergie / J. Kamsteeg en M.I.A. BaasRapport / Centraal Instituut voor Voedingsonderzoek T.N.O. = Report / Central Institute for Nutrition and Food Research, Central Organization for Applied Scientific Research in the NetherlandsRapport / Afdeling Technologie, Instituut Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong, Faculteit der Diergeneeskunde, Rijksuniversiteit UtrechtJaarverslag / Instituut Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong, Faculteit der Diergeneeskunde, [Rijksuniversiteit Utrecht]Jaarverslag / Vakgroep Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong, Faculteit der Diergeneeskunde, Rijksuniversiteit te UtrechtJaarverslag ... / Wessanen's Koninklijke FabriekenVerslag der werkzaamheden verricht ... in de afdeling technologie van het Instituut Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong der Rijksuniversiteit UtrechtDe grote Larousse van de gastronomie : encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen / [auteurs en samenstellers: Robert J. Courtine ... et al. ; documentatie: Georges Grelou ... et al. ; ill.: Gilles Alkan ... et al. ; recepten van: Paul Bocuse ... et al. ; vert. uit het Frans en bew.: Redactiebureau Trijnie Bazen ... et al.]Inkoop, bereiding en bewaring van voedingsmiddelen : wenken en raadgevingen bij inkoop voor keuken, kelder en provisiekast / C.J.W. v.d. Ploeg-DeggeleerDe levensmiddelenvoorziening der Hollandsche steden in de Middeleeuwen / Willem Sybrand UngerThe composition of foods commonly eaten in East Africa / C.E. West, F. Pepping and C.R. Temalilwa (eds.)Concepten voor algemene en specifieke kwaliteitsnormen voor gesteriliseerde produkten / Sprenger InstituutLevensmiddelenbrancheDe inmaak : in 't zout, gedroogd, gesteriliseerd, in 't zuur, in gelei, eenige jamsoorten, vruchten op water en op brandewijn, enz. : het opdoen van levensmiddelen / door Koba M.J. Catenius-van der MeijdenUnilever jaarverslag ...Gezond en voordelig koken : met menu's voor elk seizoen / [tekst] Margje Vlasveld ; [eindred. Maarten van Dullemen ... et al. ; ill. Fred Geven]Detailhandel in voedings- en genotmiddelen ... / Centraal Bureau voor de Statistiek, Hoofdafdeling Statistieken van Binnenlandse Handel en DienstverleningDe E in je eten : alles over de E-nummers en andere toevoegingen aan ons voedsel / Maurice Hanssen en Jill Marsden ; [vert. uit het Engels en bew. door Th.P. Groen]Arbeid op dagen met bewolkte en dreigende lucht, juli 1914-juli 1915 : (eerste jaar der levensmiddelenvoorziening in de gemeente Enschede) / door G. ElhorstOp je tellen passen en afvallen : informatie over de hoeveelheid kiloJoules (kilocalorieën) van een groot aantal voedingsmiddelen en vele tips / Martha 't Hart-Eerdmans ... [et al. ; ill. Margot 't Hart ... et al.]Brood eten / [red.: Joky Schoute-Jansen ... et al. ; foto's Rein van Koppenhagen]Uit je bol door voedseladditieven? / Konsumenten KontaktEten door de eeuwen : de geschiedenis van de culinaire cultuur / Wina BornThe sensible cook : Dutch foodways in the Old and the New World / transl. and ed. by Peter G. Rose ; forew. by Charles T. GehringArtikelkennis : een wegwijzer door de wereld van de levensmiddelen / COLVoedsel en landbouw / [K. Niewerth ; m.m.v. M. van Alphen ... et al. ; eindred. G.G.J. van Schaik]Nieuwe voedingsmiddelen : onderzoek naar nut en veiligheid / P.M. VerschurenVitamin analysis in body fluids and foodstuffs with high-performance liquid chromatography : accuracy and precision under routine conditions / Andries Johannes SpeekToxicology of the food additives BHA and BHT / Franciscus Johannes Josephus Verhagen