Horeca-economie : de bedrijfsklasse horeca economisch bezien / door M.C. TidemanHoreca in Hoog-Catharijne : een onderzoek naar het bezoek van horecabedrijven in een modern winkelcentrum / Igor HellerCatering magazine : maandelijks vaktijdschrift voor catering en bedrijfsrestauratieHandboek drank- en horecawetgeving / door J. Bos, E.P. Nas en T.C.@BormanGeschiedenis van de Winselerhof / Pierre SnijdersKeukentheorie : leerboek ten dienste van de opleiding in de Horeca-bedrijven / door H. Moolhuisen en L.K. KempersDe nieuwe drankwet : met inleiding en aanteekeningen ontleend aan de gewisselde stukken en gevoerde beraadslagingen / door H.P. MarchantDe drankwet en hare toepassing / door W.J. van der Meer ; met medew. van J.A.H. de Voort ; voortgezet door SecundusOmgaan met gasten : effectief gastvrijheidsgedrag in het restaurantbedrijf / F.F.O. Holzhauer ... [et al.]Grootconsument : vakblad voor het grootverbruikHet midden- en kleinbedrijf in de horeca : ontwikkeling en perspectief / P.A. van Eck van der SluijsDrank- en Horecawet : wet van 7 oktober 1964 (Stb. 386) tot regeling van de uitoefening van de bedrijven en de werkzaamheid waarin of in het kader waarvan alcoholhoudende drank wordt verstrekt, zoals deze wet sindsdien is gewijzigd ; met jurisprudentie, bijlagen en alfabetisch register en de Absintwet : wet van 6 december 1909, Stb. 402, houdende bepalingen betreffende absint, zoals deze sedertdien is gewijzigd / bew. door L.J.M. WoutersFood and beverage management : de bedrijfseconomische en organisatorische functie-aspecten van de F & B manager / W.J. FennemaGedenkboek uitgegeven ter gelegenheid van de viering van het 25-jarig bestaan van de afd. Maastricht van de Ned. Kath. Bond van Hotel-, Café-, Restauranthouders en Slijters Hocres mede inhoudende het feestprogramma en de agenda's van de jaarvergaderingen van de Verenigde Katholieke Hoteliers en Restaurateurs, Verenigde Katholieke Caféhouders, Verenigde Katholieke SlijtersHoreca en fiscus / René van der Paardt, Roel Vos, John WilsonAccountantscontrole bij hotel- café- en restaurantbedrijven / R. de KoningStart en uitbreiding van horecabedrijven / [C.W. Salet ; eindred. Carin Kleiweg]Start en uitbreiding van horecabedrijven / [tekstverwerking S. Raats]Verstorend genoegen : een onderzoek naar de overlast van horeca-inrichtingen / [L.A.M. Peters, L. Burgers]Menu- en serveerkunde / W.H.N. van EijkernHet midden- en kleinbedrijf in 1988 en 1989 en een eerste verkenning van 1990 / Economisch Instituut voor het Midden- en KleinbedrijfSport in de horeca : vijf specifieke horeca-sporten toegelicht : golfbiljart, kegelen, poolbiljart, sportschieten, tafelvoetbal / [samenstelling: Mat Koussen ... et al. ; eindred.: Jean Jöbses]Onder de loep genomenLogies-, maaltijden- en drankenverstrekking ... / Centraal Bureau voor de Statistiek, Hoofdafdeling Statistieken van Binnenlandse Handel en DienstverleningDe ontwikkeling van de hotel-pensionsector in Nederland / Bedrijfschap HorecaDe ontwikkeling van de hotel-pensionsector in Nederland : (samenvatting) / Bedrijfschap HorecaProfijt van de criminaliteit : fietsendiefstal en heling in de horeca in Amsterdam / G.H.J. Homburg, P.H. Renooy, E. van StratenRapport uitgebracht door de Commissie ter bestudering en voorbereiding van een Publiekrechtelijk Orgaan voor de Horeca-sectorCateringmanagement: professioneel bekeken / W.E. Kooijman, P.J. van der Vorm en A.G. van DommelenGezonde en aangepaste voeding in de horecaDe andere kant van flexibilisering: de horeca : een onderzoek naar achtergronden, motieven en oordelen van flexibele werknemers / Jos W.M. Mevissen, Veronique VerhaarWereldtentoonstelling Amsterdam, Mei-November 1895 : hotel- en reiswezen-tentoonstelling ; algemeene inleiding en beschouwing voor landgenoot en vreemdeling / met oorspronkelijke illustratiën van Joh. BraakensiekKwaliteitsplan in horeca en toerisme / H.J. Kloosterhuis, R.W.L. van Wees ; [fotogr.: Ad Visual]Kwaliteitszorg in horeca en toerisme : servicemanagement voor dienstverlenende bedrijven / S. Boomsma ... [et al. ; eindred.: L.A. Koegler ; fotogr.: Ad Visual ; fotored.: A.J. Koopmans]F.J.Nijten en het Bedrijfschap Horeca / Bedrijfschap HorecaHoreca en fiscus / René van der Paardt, Roel Vos, John WilsonHandboek referentiefuncties bedrijfstak horecaConference management : theorie en praktijk van congres- en vergaderorganisatie / J.E. Moreu, J.M.M.J. Prevoo ; [red. bew. A.J.C. Veenstra]De arbeidskansen van arbeidsongeschikten in de horeca : tappen uit een ander vaatje? / P.R.A. OeijBuitenlandse restaurants en allochtone ondernemers / samengest. door ATLAS adviesbureau en TERP