Energy in food processing / ed. by R. Paul SinghVoedselvervuiling : wat ligt er nog meer op ons bord? / [tekst: Lucas Reijnders; eindred. Heleen van Wieringen]Elimination of pathogenic organisms from meat and poultry : proceedings of the International symposium: Prevention of Contamination and Decontamination in the Meat Industry / ed. by Frans J.M. SmuldersDetermination of macro elements by atomic absorption spectrometry : statistical evaluation of the collaborative study 1986 / G. Keetman, A. Eijgenraam, J.M. van der MeerTest of a curd-making tank, type 3113-15 000, code No. 3113-1049, with a capacity of 15 000 litres, manufactured by Pasilac Silkeborg / W. van Ginkel, E. de Vries, C.B.G. DaamenVoedseldoorstraling : voor of tegen? / Tony Webb en Tim Lang ; met een voorw. door M.I.A. Baas en J. Kamsteeg ; [vert. uit het Engels door Bianca Y.M. Weigl-Hartog]Fundamentals of new food product development / Robert C. Baker, Patricia Wong Hahn, Kelly R. RobbinsCollaborative study on the gross energy determination - calibration / J.M. van der Meer, E.R. WijersFlavors and fragrances : a world perspective : proceedings of the 10th International congress of essential oils, fragrances, and flavors, Washington, DC, U.S.A., 16-20 November 1986 / ed. by Brian M. Lawrence, Braja D. Mookherjee, Brian WillisDe afbraak van celwandbestanddelen in de pens / S. Tamminga, R. KetelaarEiwitbestendigheid van voedermiddelen voor herkauwers / S. Tamminga, R. KetelaarOogst uit het lab : biotechnologie & voedselproduktie / [samenst.: Studium Generale van de Landbouwuniversiteit Wageningen]Preconcentration and drying of food materials : Thijssen Memorial Symposium, Proceedings of the International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods, Eindhoven, The Netherlands, November 5-6, 1987 / ed. by S. Bruin75 jaar levensmiddelentechnologie Bolsward : [1904-1979] / [redactiecomm.: G.L. Hemink ... et al.]' Luchtige levensmiddelen, hun bereiding en eigenschappen : verslag XXIIIe themadag georganiseerd door de Taakgroep Technologie van de Sector-kamer Verwerking en Marktvoorziening, gehouden op 30 september 1987 te WageningenTest of the bacteria-removing separators, manufactured by Westfalia Separator AG, for the manufacture of Gouda cheese / G. van den Berg ... [et al.]Machines voor de voedings- en genotmiddelenindustrie : de gevolgen van de Europese integratie voor industrie en handel / samengest. door het Economisch Bureau van de AMRO BankOnderzoek naar de mogelijkheden van kooktijdverkorting van gedroogde prei door voorbewerking met enzymen / Julia van BeusekomFood emulsifiers : chemistry, technology, functional properties and applications / ed. by George Charalambous, George DoxastakisDoor straling houdbaar? : opvattingen van consumenten over voedseldoorstraling / Marijke Feenstra, Gerrit Jan Schep, Ine Spijkerman-van ZonToekomstonderzoek ten behoeve van research guidance in de voedingsmiddelenindustrie / I. den OudenProgramma van trainingscursussen voor de periode 1984-1987 op het gebied van veiligheid van voedsel en voedselbewaring en -verwerking : bestemd voor midden- en hoger kader in ontwikkelingslanden uitgevoerd door Hoofdgroep Voeding en Voedingsmiddelen TNO ; in samenw. met Internationale Organisaties WHO en FAO, Nederlandse Instituten en Instellingen in OntwikkelingslandenFood properties and computer-aided engineering of food processing systems / ed. by R. Paul Singh and Augusto G. MedinaFood science: basic research for technological progress : proceedings of the symposium in honour of Professor W. Pilnik, Wageningen, Netherlands, 25 November 1988 / J.P. Roozen, F.M. Rombouts & A.G.J. Voragen (eds.)International food ingredientsFood ingredients Europe : conference proceedingsUtilization of squid / M. Sugiyama ... [et al.] ; transl. from JapaneseA model study on color and related structural properties of cured porcine batters / R. PalomboSuperkritische fluid processing / Nationale Raad voor Landbouwkundig OnderzoekMededelingen / Rijks Hogere en Middelbare School voor Levensmiddelentechnologie BolswardVoedseldoorstraling / N.E. CohenJaarboek ... / Nederlandse Vereniging voor Voedingsleer en LevensmiddelentechnologieVMT-ingrediëntenwijzerLactose as a food ingredient : a general guide for the use of milk sugar / ed. Ernst H. ReimerdesEten en weten : moderne biotechnologie en voedselproduktie / red. Rietje van Dam-Mieras ... [et al.] ; Karel van Dam ... [et al.] ; [ill. Jo Hendriks ... et al.]Brood daar zit wat in en ook wat achter : een juridisch onderzoek naar de wettelijke voorschriften en beschermingsmogelijkheden bij de produktie van een nieuw brood / J.T. HaitsmaSpray drying of high-fat food products / E.A. BrinkStrategies for optimal control of membrane fouling : reverse-osmosis of cheese whey; a case study / Antonius Jozeph Bernardus van BoxtelThe enzymatic hydrolysis of lipids in a hydrophilic membrane bioreactor / W. PronkBiotechnology in foodstuffs : towards a model of consumer acceptance / A.M. Hamstra