Kaas voor goede en zuinige maaltijden!Belgische kazen en kaasgerechten proeven / Sonia De KimpeKoken met kaas / [samenst.: Pauline Zitter en Cathy Eisenga ; red. TextCase]Room, de grote versierder / [red.: Irene van Blommestein ... et al.]Neem nou kwark / [red.: Hélène Matze ... et al. ; eindred.: Liesbeth Oorthuys]Duizend gezichten van zuivel : recepten, wetenswaardigheden en curiosa uit de hele wereld / Ton van Es & Fon Zwart ; [eindred. Liesbeth Oorthuys]Zuivelbron : een uitgave speciaal bestemd voor de zuivelconsumentOntdek Mon Chou : ruim 100 verrassende recepten met verse roomkaas / [receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, Het Nederlands Zuivelbureau ; red.: Irene van Blommestein]Heerlijke kaasgerechten / [vert. en bew. uit het Duits door Caroline Steenvoorden-Winter]Het kaasboekje / Linda Hazelaar ; [ill. Christa Moesker]Maak het lekker met kaas / [receptuur: Irene van Blommestein ... et al. ; red.: Irene van Blommestein ; fotogr.: Fotostudio Frans van Wijk ; eindred. Inmerc]Koken met verse roomkaas : je maakt 't zo met Bressot / [receptuur: Carin Leenders de Vries; red.: Clara ten Houte de Lange ... et al. ; fotogr. Roel Salomons]Spannende soepen / [receptuur: Annelène van Eijndhoven ... et al. ; red.: Irene van Blommestein]Kaas en wijn / Wina BornHeerlijke recepten voor eénpans eetplezier / [receptuur Irene van Blommestein ... et al. ; red. Irene van Blommestein]Kaastraktaties / [receptuur Annelène van Eijndhoven ... et al. ; red. Irene van Blommestein]Zelf maken van zuivelprodukten : yoghurt, boter, kwark en kaas / [Het Nederlands Zuivelbureau, Rijswijk ; m.m.v. M.C. van der Haven ... et al. ; ill. Gebr. Rademaker]Kostelijke gerechten met kwark en yoghurt : smakelijke recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en gebak / Isolde Bräckle ; [red.: Elisabeth Döpp ; tek.: Gerlind Bruhn ; vert. uit het Duits door A.C.A. Lemmers]Zuivel en zout / [red.: Magda van der Rijst]Zuivel en vet / red. Magda van der RijstHet zuivel kookboekMelk recepten / uitgave van het Nederlands ZuivelbureauKwark / [foto's: Herbert Maass ; receptuur: Inge Schiermann ; vert. uit het Duits: Ingrid de Vries ; red.: Ans Smink]Kaas / [foto's: Thomas Diercks ; receptuur: Gerhard Ruhle ; vert. uit het Duits: Ingrid de Vries ; red.: Ans Smink]Verrassend lekker met yoghurt : ruim 80 heerlijke recepten / [receptuur: Irene van Blommestein ... et al. ; red.: Irene van Blommestein ; eindred.: Inmerc ; fotogr. Frans van Wijk]Zuivel en zout / [red.: Magda van der Rijst]Alles over koken met kaas / Riet SprengersKoken en bakken met kaas / Frank Stein ; [vert. uit het Duits: E.L. Middelbeek-van der Ven]Wegwijs in buitenlandse kaassoortenBijzondere gerechten met kaas / Cas Spijkers ; [foto's: TLC-Foto-Studio ... et al. ; vert. uit het Duits en bew.: Henk Noy ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Kaas : meer dan 130 vernieuwende recepten / Paul Gayler ; met foto's van Gus Filgate ; [vert. uit het Engels en bew.: Henk Noy]Kaas gerechten / onder red. van Ria van Eijndhoven ; [foto's: Thomas Diercks ; receptuur: Gerhard Ruhle ; vert. uit het Duits: Ingrid de Vries ; red.: Ans Smink]Gerechten met kaas / [red.: TextCase ; vert. uit het Duits: Edith van den Bergs-Linger]30 Belgische recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 Engelse recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 Franse recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 Griekse recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 Spaanse recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 wereld recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]30 Amerikaanse recepten met kaas / [recepten: Henk Prins en Jon Eykens]