Kruiden en specerijen : iets over groei en bloei, geschiedenis en gebruik / geschreven en geïll. door C. van Limburg Stirum-van der WilligenDe specerijen van Nederlandsch-Indië / door P.A. RowaanMosterd / tekst en samenst.: Auke Cloo en Gerrit KuperusKeukenkruid en specerij : naam en herkomst - spijzen en dranken - volksgeneeskunst - proza en poëzie - de Bijbel - Grieken en Romeinen - bestanddelen - plantlore / M. de WaalHet specerijenboekje / Rosamond Richardson ; [vert. uit het Engels door Marianne Arentshorst ; ill. van de auteur]Het mosterdboekje / David Mabey ; [vert. uit het Engels door Marianne Arentshorst ; ill. Linda Broad]Kruiden en specerijenatlas / Albert Coenders, Sarah Garland en Sanderijn Houtsma ; vertaling uit het Engels Y.A. Coenders, Sanderijn Houtsma ; bewerking: Albert Coenders, Sanderijn Houtsma ; met medewerking van Jonneke Krans, Evelien KreuknietSpecerijen uit wortels & vruchten / Jill Norman ; [red.: Gwen Edmonds ; fotogr.: Dave King ; vert. uit het Engels door Francien Vandenbergh]Specerijen uit zaden & basten / Jill Norman ; [red.: Gwen Edmonds ; fotogr.: Dave King ; vert. uit het Engels door Huub Huf]De plant achter de specerij : over herkomst, gebruik en teelt van specerijplanten / Wim van Beek ; [foto's Wim van Beek ... et al.]Specerijen / [receptuur: Mary Cadogan ... et al. ; fotogr.: David Gill ... et al. ; vert. uit het Engels en red. TextCase]Spices, herbs and edible fungi / ed. by George CharalambousGember / Stephen Fulder ; [vert. uit het Engels door Iris van der Blom]Effecten van licht en bestuiving op de zaadzetting en oliesynthese van karwij : proefresultaten 1992 / H.G. Smid & H.J. BouwmeesterKruiden in tuin en keuken / [vert. uit het Duits: WVK-groep]Kruiden / Bob Press ; [vert. uit het Engels: Arjen Mulder ; eindred.: Maarten Scheepens ; ill.: Paul Wood]Aflatoxin B1 in nutmeg / R. van DijkOlie en azijn : de producten, de toepassingen, de recepten : extra: informatie over mosterd / Anne Scheepmaker ; [foto's: Benelux Press ... et al. ; tek.: Marly Hendricks]Kruidige wetenswaardigheden : kruiden en specerijen, geschiedenis, gebruik en recepten / Irène van TilburgKruidenrek van een kookgek / Joop Braakhekke ; [fotogr.: Conefrey ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Koken met specerijen / Sallie Morris en Lesley Mackley ; [fotogr.: William Adams-Lingwood ... et al. ; vert. uit het Engels: Hélène Matze ; red. en bew. Nederlandse ed.: Hélène Matze ... et al.]Pittig & gekruid : overheerlijke pikante recepten / [vert. uit het Engels: Félice Portier ; red.: Renske de Boer]Specerijen : alle informatie voor de liefhebber / Richard Craze ; [foto's: Philip Wilkins ; vert. uit het Engels: Lotje Deelman ; red.: Heleen Silvis]Kruiden en specerijenSpices and herbs : a survey of the Netherlands and other major markets in the European Union / comp. for CBI by: SearceHet complete handboek van kruiden en specerijen / Ulrike Bültjer ; [vert. uit het Duits: Emmy Middelbeek]Van Ten Doesschate tot Euroma : honderd jaar specerijen & kruiden / Hans EllenbroekAflatoxin B1 in nutmegBlack pepper : piper nigrum / ed. by P.N. RavindranWat heet! / Paul Gayler ; fotogr.: Gus Filgate ; [vert. uit het Engels: Henja Schneider ; red.: Marthe Philipse]Kruiden / Irène van Tilburg ; [fotogr.: Special Sauce]De specerijenroutes : de wereld rond in smaakvolle verhalen en recepten / Chris & Carolyn Caldicott ; [vert. uit het Engels: Lidwien Biekmann ... et al. ; red.: Persklaar ; eindred. Jo Christian]Aflatoxin B1 in spices / Remmelt van DijkKruiden : verse keukenkruiden, specerijen en smaakmakers en hun buitenlandse namen / Jeroen HollaKruiden en specerijen / Betty Kessing ; fotogr. Gerhard WitteveenAflatoxin B1 in nutmeg / author: Remmelt van DijkKruiden & specerijen / Jill Norman ; fotogr. Dave King ; [vert. uit het Engels: Marry Assenberg ; red.: Renate Hagenouw]Kruiden en specerijen / Nicola Woods ; [vert. uit het Engels: Cora Brouwer]Aflatoxin B1 in spices / author: Mariëlle van VondelSpecerijen : van gewoon tot bijzonder, recepten uit de hele wereld / Manisha Gambhir Harkins ; met foto's van Peter Cassidy ; [vert. uit het Engels en red.: Constance Eenschooten ... et al.]