Internationale pâtisserie : gebak, bonbons, suikergoed, nagerechten, ijs, pikante hapjes, snacks / Walter Bickel ; met medew. van wereldberoemde pâtissiers ; Nederlandse bew. [en vert. uit het Duits] door W. de Jong en J. Leyen en L.M.A. van Pareren-BlesDesserts / [red. Wiebe Andringa ... et al. ; ill. Joop van Meurs ... et al.]Desserts, nieuwe stijl / door de red. van Time-Life Boeken ; [red. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels door Kwee Siok Lan]Nagerechten / [samenst. Pauline Zitter ; red. TextCase]Desserts voor alle gelegenheden / Jane Suthering ; [vert. uit het Engels: Bureau Cuisine-Art]Dessertrecepten / [red. Jo Thomas ; vert. uit het Engels Annemarie van Ewijck ; fotogr. Trevor Wood ... et al.]Desserts voor elk seizoen / Wiebe Andringa ; [ill. Joop van Meurs]Heerlijke desserts en bijzondere ijsgerechten / [recepten en ideeën: Friederun Köhnen ... et al ; vert. uit het Duits en culinaire bew.: Berty van Essen ; fotogr.: Dietmar Frege ... et al.]40 succesrecepten : taarten, nagerechten, lekkernijen, zoetigheden / Liesbeth Geerinck en Bie DeckmijnGebak & taarten / Jef Damme ; [eindred.: Julien Van Remoortere ; fotogr.: Luc Monsaert]Het puddingenboek / Wim MeyLe grand dessert / Angélique Schmeinck ; [fotogr. Rob Sas]Toetjes zonder suiker / Hans Donderwinkel, Lidy Severt ; [tek. Toine van Brummelen ... et al.]Puddingen, ijsgerechten, patisseries / door A. ScholtenNagerechten uit alle landen / Sigrid Press ; vertaald [uit het Duits] door S.D. Houtsma-van SchaikToveren met toetjes / [receptuur Annelène van Eijndhoven, José van Mil en Henk Noy ; red. Irene van Blommestein ; fotogr. Fotostudio Frans van Wijk]Desserts & Zoete lekkernijenHeerlijke desserts : fruitige, zoete, romige, warme en ijskoude nagerechten / samenstelling Annette Wolter ... [et al.] ; fotogr. Rolf Feuz en Karin Messerli ; [vert. uit het Duits en bew. door Annette Wolter]Zoete toetjes : een verrassend boek vol originele recepten met Canderel / Rosamond Richardson ; [ill.: Julia Whatley ; foto's: Laurie Evans ; vert. uit het Engels door Hélène Matze Produkties]Desserts & patisserie van Harry Mercuur / red. Hélène Matze ; fotogr. Kees HagemanAllerlei nagerechten / Wina Born ; [foto's: Ed Suister]Het patisserieboek : 80 specialiteiten van Het Patisserie College / [onder red. van Peter de Wit ... et al.]Pannekoeken, flensjes en omeletten / Mary Norwak ; fotogr. Jon Stewart ; [vert. uit het Engels door Hélène Matze ; m.m.v. Constance Lamberts]Desserts / Sally Taylor ; fotogr.: David Gill ; [vert. uit het Engels: Hélène Matze ; met medew. van Constance Lamberts]Natafelen / Henk Noy ; [fotogr.: Henk Brandsen]Blue Band kookboek / Blue Band, RotterdamNagerechten : warme en koude desserts / Jan HoogeveenKoffie : ontstaan, geschiedenis, recepten / Claudia Roden ; [vert. uit het Engels: Marjol van den Dungen-Kruk]Desserts / [foto's Thomas Diercks ... et al. ; receptuur Dagmar von Cramm ; red.: Marieke Keur ; vert. uit het Duits TextCase]Desserts / [foto's Harry Bischof ... et al.]Koffie / Jill Norman ; [ed. Mark Ronan ; senior ed. Carolyn Ryden ; fotogr.: Dave King ; vert. uit het Engels door Fleur Hirschfeld]Het Patisserie College : recepten, patissiers, winkels / [red. Arie van Capelleveen ... et al. ; samenst. Chris Galenkamp ; fotogr. Jaap Meijer ... et al.]Exquise nagerechten : een verzameling bijzondere recepten, smaakvol gepresenteerd / [eindred. receptuur: Anneke Ammerlaan ; fotogr.: Otto Polman ... et al.]Desserts / [foto's: Christiane Pries ... et al. ; receptuur: Dagmar von Cramm ; vert. uit het Duits en red.: TextCase]NagerechtenDesserts / [vert. uit het Duits: Inge Wouters ; red.: Ans Smink]Dessert : de grote finale / Suzie Smith ; [fotogr.: Joe Filshie ; hoofdred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels: Marthe C. Philipse]Verfijnde desserts / [vert. uit het Duits en bew.: Henk Noy ; eindred.: Hennie Franssen-Seebregts]Overheerlijke desserts / [Anne Willan ; vert. uit het Engels: Marjan Lindt]De lekkerste desserts / Ina Drukker