De originele recepten van Jean en Pierre Troisgros : drie-sterrenkoks in Roanne / [vert. uit het Frans door Fon Zwart ; Nederlandse bew., red. en ill. Ton van Es ; foto's Didier Blanchat]De originele recepten van Michel Guérard : la grande cuisine minceur / [vert. uit het Frans door Fon Zwart ; bew., red. en ill. Ton van Es ; foto's Didier Blanchat]De nieuwste recepten van Troisgros / [vert. uit het Frans door Marjolijn Busman]De Franse keuken / [Marianne Piepenstock ; vert. uit het Duits door] A. Hollaar-PitstraHeerlijke gerechten uit Frankrijk / [red. Wiebe Andringa ... e.a. ; ill. Joop van Meurs ... e.a.]Frans koken / [samenst. Pauline Zitter ; red. TextCase]De kunst van het koken : alle technieken en bereidingswijzen, alle hoogtepunten uit de Franse keuken / Julia Child, Simone Beck, Louisette Bertholle ; [vert. uit het Engels Hilleken Reinoud ... et al. ; tek.: Sidonie Coryn ... et al.]Met Bocuse aan tafel : meesterlijke menu's die u zelf kunt maken / [vert. uit het Frans door Fon Zwart]De smaak van het verleden : de Franse tafel en keuken van 1300 tot 1789 / Barbara Ketcham Wheaton ; [vert. uit het Engels door Koen van Gulik]Het beste van Bocuse : eenvoudige recepten van dé Franse meesterkok / Paul Bocuse ; uitgekozen door Joost Schipper ; [vert. uit het Frans door Parma van Loon ... et al. ; foto's J. de Nattes]De grote Larousse van de gastronomie : encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen / [auteurs en samenstellers: Robert J. Courtine ... et al. ; documentatie: Georges Grelou ... et al. ; ill.: Gilles Alkan ... et al. ; recepten van: Paul Bocuse ... et al. ; vert. uit het Frans en bew.: Redactiebureau Trijnie Bazen ... et al.]Ma cuisine : Escoffier voor iedereen / Auguste Escoffier ; vert. [uit het Frans] door Jill Elegeer ; onder red. van Jaap Klosse ; met een voorw. van Johannes van Dam, Jaap Klosse en Jan MaesenDe vegetarische keuken van Frankrijk / Jean Conil en Fay Franklin ; [vert. uit het Engels door Cunera Heyning]De Normandische keuken / Claude Guermont en Paul Frumkin ; [vert. uit het Engels door Tineke de Roos ; culinaire red. Marianne Stuit]De Provençaalse keuken / Marianne StuitDe nieuwe Franse keuken : het complete kookboek van de wereldberoemde chefkok : opgedragen aan Alfred Guérot / Paul Bocuse ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne Stuit ; [ill. David Ireland ... et al., foto's J.-P. Chatelin ... et al.]Julia Childs standaardwerk De kunst van het koken. Alexis Lichine's complete wijn- en dranken encyclopedieDe Franse keuken / [red. Gerda Leegsma ; vert. uit het Duits door Ingrid de Vries ; foto's: Thomas Diercks]Eten & drinken in Frankrijk : reisgids voor de fijnproever / Pamela Vandyke Price ; [vert. uit het Engels door Vera Bode ; ill.: Carol Vincer]Escoffier voor de keuken van nu / EscoffierEscoffier voor de keuken van nu / EscoffierHaute cuisine : de Franse gastronomie met een "ster" : met 200 recepten / door Francis Amunategui ; en de chefs van de restaurants met een "ster" in de Guide Michelin ; [vert. uit het Frans door S.M.V. Reitsma ... et al.]]De Bourgondische keuken / Erik Ruigrok, Caroline Ruigrok-van der PlasDe keuken, mijn leven / Eddie Van Maele ; red. Johan Cloetens ; fotogr. Denis MoulaertDe originele recepten van Joël Robuchon : mijn kookkunst voor u / [vert. uit het Frans door Janny van der Lee-van der Heijden ; red. Hanneke Smit]De kunst van het koken : alle technieken en bereidingswijzen, alle hoogtepunten uit de Franse keuken / Julia Child, Simone Beck, Louisette Bertholle ; [vert. uit het Engels: Hilleken Reinoud ... et al. ; tek.: Sidonie Coryn ... et al.]Claude Monet, schilder en fijnproever : een culinaire impressie / tekst Claire Joyes en Jean-Marie Toulgouat ; fotogr. Jean-Bernard Naudin ; [vert. uit het Frans door Eveline Elte]De originele recepten van Henk Savelberg : de vier seizoenen van Vreugd en Rust / [samenst. en red. Rien van der Helm ... et al. ; eindred. Hanke Smit-de Berg ... et al. ; culinaire fotogr.: Ruud Dankloff]Feestelijke menu's voor elk seizoen / [Christian Gaulet, Bernard Chousseaud, Edmond Hus ; vert. uit het Frans Henk Noy ; fotogr.: Raymond Landin]Recepten uit de Franse keuken / Marianne Stuit ; [foto's: Christian Teubner]Bijzondere recepten van Kaatje bij de Sluis / fotogr. Kees Hageman ; red. Kaatje bij de Sluis ; [red.: Anneke van Groeningen ... et al.]Frankrijk, een culinaire reis : authentieke recepten uit de regionale keukens / recepten: de gezusters Scotto ; tekst Gilles Pudlowski ; fotogr. Pierre Hussenot, Peter Johnson, Leo Meier ; [eindred. Jan van Gestel ; vert. uit het Engels Wil Goemans-Wichmann ... et al.]Frankrijk : de landelijke keuken / Eileen Reece ; [eindred. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels door Marthe C. Philipse]Eten en drinken bij de Tour de France / Anne ScheepmakerFranse keuken / Heleen A. M. Halverhout ; [ill. Rein van Looy]Het goede leven à la française / Jean-Pierre Coffe ; [vert. uit het Frans door Rita Buenting ... et al.]Frans koken / samenst.: Judith Ferguson ; foto's: Peter Barry ; [vert. uit het Engels: Linda de Bie-Jansen ; red.: Ans Smink]Bourgondië / Réné Emin ; [eindred. Jan van Gestel ; vert. uit het Engels Kim Maclean]Provence / Alexandra Doncarli ; [eindred. Jan van Gestel ; vert. uit het Engels Marthe C. Philipse]De kookkunst van Henk Savelberg : de vier seizoenen van Vreugd en Rust / [samenst. en red.: Rien van der Helm ... et al. ; eindred.: Hanke Smit-de Berg ... et al. ; culinaire fotogr.: Ruud Dankloff]